Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses'e Sert Cevap: "30 Yıldır Aynı Yalanı Söylüyor!" İşte Detaylar...

Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses'e Sert Cevap: "30 Yıldır Aynı Yalanı Söylüyor!" İşte Detaylar...
Türk müziğinin duayen isimlerinden Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses'in iddialarına sert bir yanıt verdi. "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Keser, Tatlıses'in kendisini sahneye çıkardığı yönündeki sözlerini yalanlayarak, açıklamalarda bulundu!

Türk müzik dünyasının usta ismi Mustafa Keser, son zamanlarda İbrahim Tatlıses ile aralarında yaşanan tartışmalarla gündeme geldi. Keser, Tatlıses'in kendisini ilk kez sahneye çıkardığını öne süren iddialarına net bir dille cevap verdi. TV8 ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Keser, kendi kariyer yolculuğunu detaylı bir şekilde anlattı.

Mustafa Keser: Sanatçı olarak İbrahim Tatlısesten 300-500 kat büyüğüm

Keser, "İbrahim Tatlıses yıllardır beni sahneye ilk o çıkardı diye bir yalan söylüyor. Ancak gerçekler çok farklı. 1978 yılında Müzeyyen Senar'ın desteğiyle Müzeyyen Abla beni gazinoya çıkardı ve bu benim ilk profesyonel deneyimim oldu. 1987 yılında 'Yeşil Yeşil' adında bir kasetle Türkiye çapında tanındım. 1995 yılında başladığım ‘Alo’ programıyla şöhrete kavuştum," dedi ve Tatlıses'in programına ilk katılımının 1993 yılında olduğunu ifade etti.

Keser, Tatlıses'in iddialarına karşı, "Herkesi ben çıkardım demesi psikolojik bir durum. Bu yalanı söyleye söyleye kendisi de inanmaya başladı. Bir kere hastayken bile doktorla beni ziyarete geldi, programa katılmam için ısrar etti," şeklinde konuştu.

Mustafa Keser: Sanatçı olarak İbrahim Tatlısesten 300-500 kat büyüğüm

Ayrıca, Keser, Tatlıses'in kamuoyu önünde ahlak dersleri vermesine de tepki göstererek, "İbrahim Tatlıses, televizyonlarda ahlak temsilcisi gibi davranıyor ama kendi yaşantısına bakınca bağdaşma görülmüyor. Ben ondan yaşça büyük olduğum kadar sanatçı olarak da büyüğüm," ifadelerini kullandı. Bu sözlerle Keser, Tatlıses'e karşı olan üstünlüğünü ve deneyimini vurgulayarak, kendisine yöneltilen iddialara sert bir şekilde karşılık vermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.