Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesi Şaşırttı! Özellikle 3 Türk Kadını Görenleri Heyecanlandırdı!

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesi Şaşırttı! Özellikle 3 Türk Kadını Görenleri Heyecanlandırdı!
Her yıl merakla beklenen "Dünyanın En Güzel 100 Kadını" listesi açıklandı. Listede, dünya çapında tanınmış isimlerin yanı sıra, Türkiye'den de üç ünlü kadın yer aldı. İşte listeye dair tüm detaylar...

Dünyanın en güzel kadınlarının belirlendiği ve her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen "Dünyanın En Güzel 100 Kadını" listesi bu yıl da yayınlandı. Jasmine Tookes, Nancy Jewel McDonie ve Lisa gibi global yıldızların zirvede yer aldığı listede, Türkiye'den de üç değerli isim bulunuyor.

California'dan Jasmine Tookes'un birinci sırayı aldığı listede, Koreli-Amerikalı şarkıcı Nancy ve Taylandlı pop yıldızı Lisa gibi dünya çapında tanınan isimler ilk üçte yer alırken, Türk oyuncular da listeye damgalarını vurdular. Geçen yıl beş Türk ismin bulunduğu listede bu yıl Sıla Türkoğlu 33'üncü, Özge Yağız 43'üncü ve Hande Erçel 53'üncü sırada kendilerine yer buldular.

Sıla Türkoğlu, son dönemdeki başarılı oyunculuk performanslarıyla tanınmanın yanı sıra güzelliğiyle de göz dolduruyor. Özge Yağız, ekranlarda sergilediği etkileyici performanslarla ve doğal güzelliğiyle hayran kitlesini sürekli genişletiyor. Hande Erçel ise, uluslararası arenada da tanınan bir yüz olarak, hem oyunculukta hem de modada Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor.

Bu yılki liste, küresel çapta güzellik ve başarıyı simgeleyen isimleri bir araya getirirken, Türkiye'den bu üç başarılı kadının da dünya çapında tanınmış birer ikon haline geldiklerini bir kez daha göstermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.