Kim Kardashian, Eski Kocasının Yeni Eşi Bianca Censori'nin Tarzını Taklit Mi Ediyor? Şaşırtan Benzerlik!

Kim Kardashian, Eski Kocasının Yeni Eşi Bianca Censori'nin Tarzını Taklit Mi Ediyor? Şaşırtan Benzerlik!
Son zamanlarda sosyal medyada Kim Kardashian'ın tarzı büyük ilgi çekti. Los Angeles'ta bir gezintiye çıkan Kardashian, eski kocası Kanye West'in şimdiki eşi Bianca Censori'nin tarzına oldukça benzer bir kıyafetle görüntülendi.

Kim Kardashian, her zaman olduğu gibi stil seçimleriyle gündemde kalmayı başarıyor. Ancak bu seferki dikkat çekici tarzı, eski kocası Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'nin tarzına olan benzerliği ile şaşırttı. Pazar günü Los Angeles'ta yapılan bir gezinti sırasında Kardashian'ın seçtiği sırt dekolteli siyah takım ve platin sarısı saçları, Censori'nin Haziran 2023'te benzer bir kıyafetle ortaya çıktığı anı hatırlattı.

BGUS_2903669_003

43 yaşındaki reality TV yıldızı Kardashian, bu cesur kıyafetiyle hem göğüslerini hem de kıvrımlarını sergiledi. Kardashian'ın bu görünümü, Kanye West'in sık sık tarzıyla gündeme gelen yeni eşi Censori'ye olan benzerliği ile sosyal medyada geniş çapta yankı buldu. Eleştirmenler ve hayranlar, Kardashian'ın bu tarz seçiminin arkasındaki ilhamın ne olabileceği konusunda spekülasyonlarda bulundu.

BGUS_2903669_005

Son dönemlerde müstehcen tarzı yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan Censori'ye benzetilen Kardashian'ın bu seçimi, kimilerince ilginç bulunurken, kimileri ise bu benzerliği sadece tesadüf olarak değerlendiriyor. Kardashian'ın bu tarzıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bu benzerliğin moda dünyasında nasıl bir yankı uyandıracağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.