Nilsu Berfin Aktaş ve Rapçi Block3 Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! O Dizinin Sahnesi Ayrılıkta Başrolü Oynadı!

Nilsu Berfin Aktaş ve Rapçi Block3 Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! O Dizinin Sahnesi Ayrılıkta Başrolü Oynadı!
Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile rapçi Block3’ün ayrılık nedeni nihayet ortaya çıktı. “Korkma Ben Yanındayım” dizisindeki öpüşme sahnesi, ilişkilerinde kırılma noktası oldu. Rapçi Block3, sahneyi gerçek bir aldatma olarak değerlendirip, ayrıldı!

Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Block3 arasındaki ilişki, herkesi şaşırtan bir ayrılıkla sonuçlandı. Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, NOW Tv’de yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde başrolde yer alıyordu. Dizi, geçtiğimiz günlerde final yaparken, Aktaş’ın dizideki partneri Eren Ören ile olan öpüşme sahnesi büyük yankı uyandırdı.

berfin 2

Ayrılığın perde arkası ise rapçi Block3’ün bu sahneden duyduğu rahatsızlık oldu. Gerçek adı Hakan Aydın olan ve 22 yaşındaki rapçi, Aktaş’ın bu sahneyi gerçekleştirmesini “aldatma” olarak yorumladı. İlişkilerini sık sık sosyal medya üzerinden paylaşan çift, bu olay sonrası sessizliğe büründü.

Ayrılıkları çok konuşulmuştu... Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Blok3'ün ayrılık nedeni ortaya çıktı

Kulislerden edinilen bilgilere göre Block3, Nilsu Berfin Aktaş’a “Beni aldattın” diyerek tepkisini gösterdi ve ilişkilerine son verdi. Bu olay, hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında geniş yankı buldu. Çiftin ayrılığı, dizi sahnelerinin gerçek hayattaki ilişkiler üzerindeki etkilerini bir kez daha gündeme getirdi.

Nilsu Berfin Aktaş ve Block3’ün ayrılığı, sanat dünyasında profesyonellik ve kişisel ilişkilerin çatışma noktalarını da ortaya koydu. İlişkileri boyunca birlikte oldukça dikkat çeken bu ikilinin yollarının ayrılması, hayranlarını ve takipçilerini üzdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.