Mine Tugay'dan Cesur Hareket! Eksi 15 Derecede Avusturya Göllerine Atladı! İşte O Anlar...

Mine Tugay'dan Cesur Hareket! Eksi 15 Derecede Avusturya Göllerine Atladı! İşte O Anlar...
Ünlü oyuncu Mine Tugay, tatil için gittiği Avusturya'da cesaretini konuşturdu ve eksi 15 derecede bir göle giriş yaptı. Tugay, bu cesur anları sosyal medya hesabından "Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi" ifadeleriyle paylaştı ve gündeme oturdu.

Türk sinema ve televizyon dünyasının başarılı oyuncularından Mine Tugay, Avusturya tatilinde yaptığı cesur bir hamleyle gündeme geldi. Kış aylarının soğuğunu iliklerine kadar hissettiği bir anı sosyal medya hesabından paylaşan Tugay, eksi 15 derecede göle girdiği videoyu takipçileriyle paylaştı.

Tugay, Avusturya'nın muhteşem doğasında unutulmaz bir tatil geçirirken, adrenalin dolu bir deneyime imza attı. Göle giriş yaparken çekilen videoda Tugay'ın heyecanı ve bir o kadar da tedirginliği gözlerden kaçmadı. Videoya, "Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Denemesem olmazdı," notunu düşen Tugay, bu deneyimin kendisi için unutulmaz olduğunu belirtti.

Sosyal medya paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, Tugay'ın bu cesur hareketini alkışlarken, bazıları da soğuk havada göle girmenin risklerinden bahsetti. Ancak Tugay, bu deneyimi yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, macera dolu bir ruha sahip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Mine Tugay, tatil boyunca Avusturya'nın çeşitli bölgelerinden de kareler paylaşarak, doğal güzellikleri ve tatil deneyimlerini takipçileriyle paylaştı. Bu cesur göl deneyimi, Tugay'ın Avusturya tatilinin en çok konuşulan anlarından biri oldu ve sosyal medyada viral hale geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.