Esra Ezmeci'nin Programında Skandal Olay! ''Eşimle Para Karşılığı Cinsel İlişkiye Giriyorum''

Esra Ezmeci'nin Programında Skandal Olay! ''Eşimle Para Karşılığı Cinsel İlişkiye Giriyorum''
Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programına telefonla bağlanan Simge Hanım'ın, eşiyle birlikte olmak için para talep ettiğini açıklaması izleyicileri şaşırttı. İşte detaylar...

Esra Ezmeci'nin hafta içi her gün Beyaz TV'de yayınlanan "Yeni Baştan" programı, evlilikler ve ilişkiler üzerine yapılan itiraflarla sık sık gündeme geliyor. Programın son bölümünde, Simge Hanım adında bir izleyicinin eşiyle ilgili yaptığı şaşırtıcı itiraf izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

ezmeci 2

Simge Hanım, programda yaptığı açıklamada, eşiyle cinsel ilişki için para talep ettiğini belirtti. "Eşim benimle birlikte olmak istediğinde ondan para istiyorum. En az bin TL vermezse birlikte olmuyorum, olmak istemiyorum" diyen Simge Hanım'a Esra Ezmeci'nin tepkisi dikkat çekti. Ezmeci, bu durumun uzun zamandır devam ettiğini öğrenince daha da şaşırdı ve "Bu ne zamandır böyle?" diye tekrar sordu.

Canlı yayına bağlanan konuk, bu durumun başlarda eşinin hoşuna gittiğini, fakat zamanla şikayet etmeye başladığını ifade etti. "Bazen farklı hediyeler de istiyorum. Ama artık eşimin hoşuna gitmiyor" şeklinde konuşan Simge Hanım, kendisinin bu tür bir ilişkiye adapte olduğunu, ancak maddi olarak zorlayıcı olup olmadığını bilmediğini dile getirdi.

ezmeci 4

Esra Ezmeci ise konuya dikkat çekerek, "Biraz indirim mi yapsanız? Bu adamcağıza yazık. Her seferinde bu kadar para talep etmek, hayat pahalılığında zorlayıcı olabilir. Cinsellik, karşılıklı sevgi gösterisi ve bütünleşme olmalı. Her zaman bir karşılık beklemezseniz, bir süre sonra eşiniz kendini kötü hissetmeye başlar" diyerek ilişkide dengenin önemine vurgu yaptı. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu ve çiftler arasındaki maddi beklentilerin ilişkilere etkisine dair tartışmaları alevlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.