Esra Erol'da Canlı Yayında Aşk İlanı: Ömer Bey'den Yasemin Hanım'a Romantik Özür!

Esra Erol'da Canlı Yayında Aşk İlanı: Ömer Bey'den Yasemin Hanım'a Romantik Özür!
Esra Erol'un sevilen programında bugün unutulmaz bir olay yaşandı. Stüdyodaki seyircilerden biri olan Yasemin Hanım'a, sevgilisi Ömer Bey canlı yayında telefonla bağlanarak aşkını ilan etti ve özür diledi.

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da bugün izleyiciler yine soluksuz anlar yaşadı. Programın sadık izleyicilerinden biri olan Yasemin Hanım, sevgilisi Ömer Bey'in sürpriz telefon bağlantısıyla şaşkına döndü. Ömer Bey, geçmişte yaptığı hatalardan ötürü canlı yayında Yasemin Hanım'dan özür diledi ve herkesin önünde sevgisini haykırdı.

Esra Erol'da ilginç anlar! Stüdyodaki seyircinin sevgilisi yayını aradı: Aşkını milyonların önünde haykırdı

Ömer Bey, "Yasemin aşkım, seni çok seviyorum. Yaptığım hatalardan dolayı çok pişmanım ve herkesin içinde senin aracılığınla özür diliyorum. Kıskançlıklarım ve hatalarım seni sevdiğimden. Sana olan sevgimi herkes duysun, herkes bilsin. Lütfen bir şans daha ver," şeklinde duygularını ifade etti.

Yasemin Hanım ise Ömer Bey'in bu içten itirafına rağmen, geçmişte yaşadığı acı tecrübeleri unutamayacağını belirterek, "Ömer, seni seviyorum ama geçmişte çok yıkıldım. Aynı yıkıntıları bir daha yaşamak istemiyorum. Şimdilik sana zaman veriyorum ama eğer aynı sorunları tekrar yaşarsam, affedemem," diyerek duygularını paylaştı.

Esra Erol’da ilginç anlar! Stüdyodaki seyircinin sevgilisi yayını aradı: Aşkını milyonların önünde haykırdı

Esra Erol ise yaşanan bu ilginç olay karşısında, "Bazen kırgınlıklar öfkeye dönüşmez, ancak zaman her şeyin ilacıdır," diyerek Yasemin Hanım'a destek verdi ve ilişkilerde karşılıklı anlayışın önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca izleyici, bu romantik ancak bir o kadar da gerçekçi aşk hikayesini ekran başında takip etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.