Hülya Avşar Öyle Bir Gaf Yaptı Ki Herkes Şok Oldu! İrem Derici'nin Yüz İfadesini Gören Ne Diyeceğini Şaşırdı!

Hülya Avşar Öyle Bir Gaf Yaptı Ki Herkes Şok Oldu! İrem Derici'nin Yüz İfadesini Gören Ne Diyeceğini Şaşırdı!
Hülya Avşar'ın sunduğu programda İrem Derici'nin aşk hayatına dair itirafları gündem oldu. Avşar'ın, Derici'nin iş yoğunluğu nedeniyle ilişkilerin bitebileceği yönündeki şaşırtıcı yorumu, "Bir erkek olsam seni bırakırdım"

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve Hülya Avşar'ın samimi bir sohbet gerçekleştirdiği "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında yaşananlar, sosyal medyada geniş yankı buldu. Programda İrem Derici'nin aşk hayatına dair yaptığı itiraflar ve Hülya Avşar'ın bu itiraflara verdiği tepkiler, izleyiciler arasında büyük ilgi çekti.

İrem Derici'nin Aşk Hayatı Üzerine Samimi İtiraflar

İrem Derici, programda aşk hayatıyla ilgili bazı samimi açıklamalarda bulundu. Geçmişte yaşadığı ilişkilerden ve ayrılıklarından bahseden Derici, "Benim için ilişkilerde en uzun süreli olanı yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Aldatıldığım bir ilişkimde ayrılmak zorunda kaldım. Genellikle ilişkilerimde ben tarafından ayrılık kararı alındı. Aşıkken bile ilişkiyi sonlandırdığım oldu," dedi. Ayrıca her yeni ilişkide sanki ilk defa aşık oluyormuş gibi hissettiğini belirtti.

Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye Çarpıcı Yorum: "Seni Bırakırdım"

Hülya Avşar ise Derici'nin açıklamalarına oldukça şaşırtıcı bir yorumda bulundu. İrem Derici'nin yoğun iş temposunun ilişkilerine etkisini değerlendiren Avşar, "Senin yoğun iş tempon nedeniyle ilişkilerin bitiyor olabilir. Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim," şeklinde konuştu. Bu sözler, Avşar'ın Derici'ye olan samimi yaklaşımını ve bazen de acımasız gerçekleri dile getirme şeklini gözler önüne serdi.

İrem Derici ve Babasının Benzerlikleri

Programda ayrıca, İrem Derici babası Hulusi Derici ile olan benzerliklerinden bahsetti. Babasının aşk hayatındaki tutkulu yaklaşımının kendi ilişkilerine de yansıdığını ifade eden Derici, "Babamın tutkusu, ilişkilerindeki heyecanı beni etkiliyor. Eros geliyor babamın ... o oku saplıyor her seferinde. Mutlu ama sakin yaşayamaz babam ilişkiyi 20 sene de olsa her zaman ilk gün gibi yaşar. Bir gün bakarsınız bakkala gider dönmez," dedi. Bu samimi itiraflar, Derici'nin kişisel yaşamına ve aşk anlayışına dair derinlemesine bir bakış sunmuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.