Rafet El Roman'dan Espirili Tepki: Kendi Yüzünü Mona Lisa'ya Montajladı!

Rafet El Roman'dan Espirili Tepki: Kendi Yüzünü Mona Lisa'ya Montajladı!
Estetik iddialarıyla sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, bu sefer de kendi yüzünü Mona Lisa tablosuna monte ederek yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Roman, “Mona Lisa'yı da bu işe alet ettiniz ya” diyerek gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, yüzündeki estetik değişikliklerle ilgili süregelen tartışmalara sosyal medya üzerinden mizahi bir yanıt verdi. Son dönemde yüzündeki değişiklikler nedeniyle eleştirilere maruz kalan Roman, bu sefer de Mona Lisa tablosuyla yüzünü birleştirdiği bir görseli paylaşarak bu durumu ti'ye aldı.

55 yaşındaki şarkıcı, geçmişte yaptırdığı botoks işleminden duyduğu pişmanlığı dile getirmiş ve estetik operasyon iddialarını reddetmişti. Ancak basın tarafından sürekli aynı fotoğrafın kullanılması üzerine Roman, "Arkadaşlar ve sevgili Ahmet Hakan, bende estetik falan yok. 5 ay önce botoks yaptırdım, pişmanlığımı da dile getirdim. Bu fotoğraf talihsiz çekilmiş ve üzerinde oynanmış. Başka fotoğraf da yok basının elinde, sürekli bu fotoğrafı paylaşıp estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı" şeklinde konuşmuştu.

Son paylaşımında ise Mona Lisa tablosuna kendi yüzünü monte ederek, "Mona Lisa'yı da bu işe alet ettiniz ya" ifadesini kullanan Roman, takipçilerinden gelen mizahi ve destek dolu yorumlarla gündem oldu. Bu paylaşım, estetik tartışmalarına hafif bir dokunuşla cevap verirken, Roman'ın esprili kişiliğini de ön plana çıkardı. Yorumlarda takipçileri, Rafet El Roman'ın bu esprili yaklaşımını takdirle karşıladı ve şarkıcının bu tutumu, onun medya ile olan diyaloğunda ne kadar ustalıklı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.