Ankara Haber: Üreğil Millet Bahçesi Yaza Hazırlanıyor!

Ankara Haber: Üreğil Millet Bahçesi Yaza Hazırlanıyor!
Üreğil Millet Bahçesi’nin tüm alanlarında bakım, yenileme ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Çocukların gönüllerince oynayıp, eğlenmeleri amacıyla çocuk oyun grupları da onarılıp, yenileniyor.

Vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Ankara’nın ilk Millet Bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’nde bakım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil alanlardan, gölete, piknik alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar bakım yenileme çalışmalarının sürdüğü Üreğil Millet Bahçesi yaza hazırlanıyor.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de Üreğil Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek gelen vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi.

Yaz Boyunca pırıl pırıl alanlarıyla hizmet verecek

Üreğil Millet Bahçesi’nin tüm alanlarında bakım, yenileme ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Çocukların gönüllerince oynayıp, eğlenmeleri amacıyla çocuk oyun grupları da onarılıp, yenileniyor. Kent mobilyaları, piknik masalarının da bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Ekipler, kene ve diğer haşere türlerinin zararlı etkilerine karşı tüm yeşil alanları ilaçlıyor. Vatandaşlara şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir ortamda, doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunan Üreğil Millet Bahçesi, yaz aylarını yemyeşil doğası ve modern dinlenme alanları ile karşılayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.