Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Doğukan Güngör ve Aleyna Yalçın Etiler’de Yakalandı: "Bunu Yayınlamayalım"

Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Doğukan Güngör ve Aleyna Yalçın Etiler’de Yakalandı: "Bunu Yayınlamayalım"
"Kızılcık Şerbeti" dizisinin 'Fatih'i Doğukan Güngör, dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın ile Etiler'de sarılırken görüntülendi. Güngör, kameralara yakalanınca gerildi ve "Bunu yayınlamayalım" dedi.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin sevilen oyuncusu Doğukan Güngör'ün özel hayatı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Dizide 'Fatih' karakterine hayat veren Güngör, gerçek aşkı dansçı Aleyna Yalçın ile Etiler'de ilk kez "Aramızda Kalmasın" programı tarafından görüntülendi.

Etiler’de Romantik Anlar

Doğukan Güngör ve Aleyna Yalçın, Etiler'de sarılırken kameralara yakalandı. İkilinin samimi anları, magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Güngör, sevgilisi ile birlikte görüntülenince oldukça gerildi ve kameralara "Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" dedi. Aleyna Yalçın ise hızla oradan uzaklaştı.

dgfgd

Geçmişteki Krizler ve Yeni Aşk

Doğukan Güngör, daha önce aynı dizideki rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile ayrıldığı ve sette yaşanan öpüşme krizi iddiaları ile gündeme gelmişti. Bu kez yeni sevgilisi Aleyna Yalçın ile birlikte görüntülenen Güngör, özel hayatının magazin gündeminde yer almasını istemediğini belirtti.

Hayranlarından Destek ve Merak

Doğukan Güngör'ün özel hayatındaki gelişmeler, hayranları tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Oyuncunun yeni aşkı Aleyna Yalçın ile yaşadığı anlar, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Hayranları, ikilinin ilişkisini merakla takip ediyor ve destek mesajları gönderiyor.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin 'Fatih'i Doğukan Güngör, dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın ile Etiler'de samimi anlar yaşarken görüntülendi. Güngör'ün kameralara yakalanması ile yaşadığı gerginlik, özel hayatının medyada yer almasını istemediğini ortaya koydu. Hayranları ise oyuncunun mutluluğunu desteklemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.