Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl ihtiyaç sahibi aileler için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı

Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl ihtiyaç sahibi aileler için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı
Yenimahalleli küçük beylerin erkekliğe adım attığı sünnet şöleninde, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Vekili Mehmet Kartal da heyecanlı minikleri yalnız bırakmadı.

Aileler büyük heyecan yaşadı

700’den fazla çocuğun 3 gün boyunca sünnetlerinin yapıldığı şölende, sünnet kıyafetleri de Yenimahalle Belediyesi tarafından hediye edildi.Aile bilgilendirme formu ve yapılan kısa anketin doldurulması sonrasında başlayan sünnet töreninde,2 - 12 yaş arası erkekliğe ilk adımı atan minikler ve çocuklar Süpermen, Spiderman kıyafetli palyaçolar eşliğinde tören süresincesünnet stresini gidermeye çalıştılar. Ailelerin çocuklarla birlikte büyük heyecan yaşadığı törende alanında uzman hekimler özverili bir şekilde çalışarak miniklerin sünnet işlemlerini gerçekleştirdiler. BaşkanYaşar da sünneti yapılan çocukları ziyaret ederek onlara cesaret verdi.

“Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz”

Başkan Yaşar“9 senedir sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışıyor, hemşerilerimizin iyi günde kötü günde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Minik yavrularımızın sünnetlerini gerçekleştirerek ailelerine destek olmayı amaçladık. Evlatlarımızın ülkemize,milletimize hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.