Levent İnanır ve Neslihan Acar Kimdir?

Levent İnanır ve Neslihan Acar Kimdir?
Oynadığı diziler ile gündemden düşmeyen Levent İnanır ve eski eşi Neslihan Acar’ın hayatı magazin sever insanlar tarafından merak ediliyor.

Oynadığı diziler ile gündemden düşmeyen Levent İnanır ve eski eşi Neslihan Acar’ın hayatı magazin sever insanlar tarafından merak ediliyor.

Bir çok projesi ile milyonların merakla takip ettiği Levent İnanır, 1962 yılında Ordu ilinin Fatsa ilçesinde dünyaya gelmiştir.

İnanır’ın eski eşi Neslihan Acar ise çok küçük yaşında iken reklam filminde rol almıştır. 4 yaşında oyunculuk kariyerine başlayan Acar, çocuk yıldız olarak çok sevilmiştir.

Levent İnanır ve Neslihan Acar Kimdir?

Fatsalı İnanır, efsanevi sinema oyuncusu Kadir İnanır’ın dayısıdır. Rahmetli olan Erdoğan Arıca kendisinin kardeşidir. Şarkıları ile dillerden düşmeyen Soner Arıca da diğer kardeşidir. Levent İnanır’ın babası o henüz küçükken vefat etmiştir.

Böylece İnanır ve annesi 7 kardeşi ile birlikte yapayalnız kalmıştır. İnanır’ın okula devam etmesindeki en büyük destek Kadir İnanır tarafından gelmiştir. Böylece İnanır, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmaya hak kazanmıştır.

İnanır’ın sinemaya başlaması 1973 yılına dayanmaktadır. İnanır o tarihlerde adını çocuk yıldız olarak duyurmuştur. Oynadığı film ise bu gün bile sevilerek izlenen Sürü filmidir.

Bu filmden sonra yıldızı parlayan İnanır, çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde rol almaya devam etmiştir. İnanır, 1995 yılında kendisi gibi sinema oyuncusu olan Neslihan Acar ile evlenmiştir. Bu evlilikten çiftin bir çocuğu olmuştur.

1995 yılında Levent İnanır ile evlenen Neslihan Acar, 4 yaşında iken reklam filmlerinde oynamaya başlamıştır. Oyuncu 12 yaşına geldiği zaman ise sinema filmlerinde oynayarak adını duyurmaya başlamıştır. İlk profesyonel ve ses getiren oyunculuğunu Bekçi Murtaza adlı film ile yapmış, filmde gösterdiği performans ile çok konuşulmuştur.

Neslihan Acar sinemaya sene ara verdikten sonra 16 yaşına geldiğinde tekrar sinema sektörüne dönüş yapmıştır. Acar, orta okul mezunu ve 1 çocuk annesidir. ŞASOD üyesidir. Bir iki filmde baş rol olarak rol almıştır. Levent İnanır ile evlendikten 1 sene sonra ayrılmışlardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.