Ankara İş İlanları Sitesi

Ankara İş İlanları Sitesi
Ankara iş ilanları sitesi olarak değerlendirebileceğimiz siteler aslında internette hizmet veren iş ilanı sitelerinin tamamını kapsıyor.

Çünkü bu sitelerin hemen hepsinde Ankara ilinden verilmiş olan iş ilanları yayınlanıyor.

Dolayısıyla iş ilanları siteleri arasında Ankara için en çok iş ilanı yayınlayan siteyi ve bu siteler arasında adaylara en çok kolaylık sağlayan, başvurdukları işlerde en fazla oranda geri dönüş alan siteyi tespit etmemiz gerekiyor.

Secretcv, Ankara veya diğer illerde iş arayan kişilere ve personel arayan işletmelere en iyi hizmeti sunan iş ilanı sitesi olarak görünüyor.

Bu şekilde değerlendirildiğinde piyasadaki en eski iş bulma/iş ilanı siteleri arasında yer alan secretcv, yenibiriş ve kariyer.net sitelerinin öne çıktığı görülüyor. Bu üç site arasında adaylıklara en çok kolaylık sağlayan ve işe yerleştirme oranı en yüksek olan site ise adresinde yayın yapan iş ilanı sitesi oluyor.

Sektör ve pozisyon ayrımı yapmadan illere göre iş ilanı araması yaptığınızda, secretcv üzerinde Ankara’da çalışacak personel arayan 2.250 kadar iş ilanı olduğunu görüyoruz. Sitede bulunan ve filtreleme yapmanıza yarayan butonları kullanarak sizin özelliklerinize uygun ve sizin istediğiniz pozisyonlarda personel aramak amacıyla yayınlanan iş ilanlarına ulaşabiliyorsunuz. Her sayfasında 30 iş ilanı yer alan Ankara iş ilanları sayfasının en son bölümüne ulaştığınızda, Ankara için yayınlanan iş ilanları hakkında bilgi veren metinle karşılaşıyoruz. Bu metinde verilen bilgiler, Ankara’da çalışan nüfusun %75’inin hizmet sektöründe görev yaptığını belirtiyor. Geriye kalan %25’lik bölüm ise sanayi ve imalat alanlarında çalışıyor.

Ankara iş ilanları arasında çok yer kaplayan iş ilanları ise hizmet sektörünün yanı sıra perakende, endüstri, inşaat, bilişim, eğitim, sağlık ve ticaret sektörleri tarafından verilen iş ilanları olarak görünüyor. Fakat secretcv üzerinde yayınlanan Ankara iş ilanları, başkentimizde hizmet veren tüm sektörler (neredeyse Türkiye’deki tüm sektörler) tarafından verilen ve farklı pozisyonlarda personel arayan iş ilanlarını içeriyor.

Secretcv iş ilanlarının tamamına üst menüde yer alan ‘Tüm İş İlanları’ seçeneğinin üzerine tıklayarak ulaşabiliyorsunuz. İllerde yayınlanan tüm iş ilanlarını ise solda bulunan il isimlerinin yanındaki kutuyu işaretleyerek ulaşabiliyorsunuz. Soldaki menünün alt kısmında bulunan diğer seçenekleri kullanarak ekrandaki iş ilanlarını size uygun iş ilanları kalacak şekilde filtreleyebiliyorsunuz. Orta bölümde bulunan iş ilanlarının üzerine geldiğinizde ise tıklama yapmadan iş ilanı hakkındaki açıklamaları görebiliyorsunuz.

Ankara’da ya da başka bir şehirde çalışmak isteyen kişiler sitenin ana sayfasındaki tüm iş ilanları butonuna tıklayarak bütün iş ilanlarına ulaşabiliyorlar. İller bazındaki iş ilanlarını, görselde gördüğünüz gibi sol tarafta bulunan ‘şehir’ sekmesine tıklayarak ya da bu bölümün altında sıralanan şehir isimlerinin yanındaki kutuya tik koyarak filtreleyebiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bir arama yapmak isterseniz, yine sol tarafta daha aşağı bölümlerde yer alan ‘pozisyon’, ‘eğitim durumu’, ‘sektör’ gibi bölümlerde size uygun seçenekleri işaretleyebiliyorsunuz. Bu şekilde yapacağınız filtreleme işlemleri, birkaç tıklama sonunda ve birkaç saniye içinde size uygun olan iş ilanlarına ulaşmanızı sağlıyor.

Secretcv, iş ilanı siteleri arasında başvuru sayısıyla kıyaslandığında en yüksek işe yerleştirme oranına sahip bulunuyor. Dolayısıyla bu site üzerinden yaptığınız başvurular sonucunda hayalinizdeki işe kavuşma ihtimalimiz, diğer iş ilanı sitelerinden faydalanmanız halinde işe yerleşme ihtimalinizden daha yüksek.

Sitenin kendi veritabanında 22 milyon adayın bilgisinin yer alması ve siteye kayıtlı 65 bin üye firmanın aradıkları personeli buradan temin etmeyi tercih etmeleri de büyük bir avantaj. Aday sayısının ve personel arayan firma sayısının fazla olması, iş arayan kişilerin kendilerine uygun işler bulmalarını kolaylaştırırken, firmalara da çok geniş bir aday havuzu içinden seçim yapma imkânı sağlıyor. Ankara’da veya diğer illerde iş bulmak isteyen herkesin ve personel arayan firmaların secretcv.com adresini ziyaret etmelerini önerebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.