Mihre Çelikkol Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Mihre Çelikkol Kimdir, Kaç Yaşındadır?
Mihre Çelikkol Kimdir, Mihre Çelikkol Kaç Yaşında, mihre çelikkol oynadığı diziler, mihre mutlu celikkol instagram, ibrahim çelikkol ve eşi mihre çelikkol.

Mihre Mutlu Çelikkol’un hayatı son günlerde en çok merak edilen konuların arasında yer alıyor. İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz günlerde 30 yaşına giren eşi Mihre Mutlu Çelikkol’un doğum gününü kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

Çiftin takipçileri tarafından oldukça romantik bulunan ve beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafın ardından birçok kişi, Mihre Çelikkol’un hayatı hakkında “Mihre Çelikkol kimdir, nerelidir ve kaç yaşında?” sorularını sormaya başladı.

Sosyal medyanın ardından magazin gündemini de meşgul eden Mihre Çelikkol geçtiğimiz günlerde yeni yaşına bastı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, kişisel Instagram hesabından oldukça romantik bir paylaşımda bulunarak eşinin yeni yaş gününü kutladı. Bu paylaşımın büyük beğeni ve yorum almasının ardından birçok kişi Mihre Çelikkol’un hayatını merak etti.

Mihre Mutlu, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından Samsunlu olduğu bilinmektedir. 2019 yılı itibarıyla geçtiğimiz günlerde 30 yaşına basan oyuncunun doğum tarihi gün ve ay olarak net bir şekilde bilinmemektedir.

Mihre Çelikkol lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Bunun yanında Bahçeşehir Üniversitesi’nde de Mimarlık eğitimi alan Mihre Mutlu’nun günümüzde mimarlık mesleğini icra ettiği bilinmektedir.

Mimarlık kariyerine Han İnşaat Şirketi’nde part time mimar olarak başlayan Mihre Çelikkol, daha sonra bir dönem Marsan Holding bünyesinde çalışmıştır. Bunun yanında kısa bir süre de Ali Türker Product’ta mimarlık mesleğini icra etmiştir.

Başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile yaptığı evlilik ile sosyal medyada ve magazin dünyasında dikkatleri üzerine çeken Mihre Mutlu Çelikkol, 25 Mayıs 2017 tarihinde İbrahim Çelikkol ile dünya evine girmiştir.

Özel bir plan yapmadan Datça’da evlenen çiftin, aslında bu tatil beldesinde arkadaşlarının yanına ziyarete gitmişken ani bir karar sonrası evlendikleri bilinmektedir. Datça’dan ayrılmadan iki gün içerisinde evlilik işlemlerini ve düğün hazırlıklarını tamamlayan çift, sadece ve kendilerine has bir törenle evliliklerini taçlandırmışlardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.