Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli Kimdir?
Meryem Uzerli Kimdir, meryem uzerli nereli, meryem uzerli kızı, meryem uzerli son hali, meryem uzerli boyu, meryem uzerli sevgilisi, meryem uzerli filmi, meryem uzerli projeleri

Güzel oyuncu 12 Ağustos 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalıdır. Hessen eyaletinde dünyaya gelmiştir. 4 çocuklu bir ailenin ikinci kızıdır.

Babası Türk annesi ise Alman’dır. Meryem Uzerli, gençliğinin büyük çoğunluğunu Almanya’da geçirmiş ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Kendi ülkesinde önemli tiyatro oyunlarında küçük yaşlarda iken rol almıştır.

Güzel oyuncu daha sonra Türkiye’ye gelmiş ve ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almak için seçmelere katılmıştır.

Seçmelerden sonra güzel oyuncu ekranlarda Hürrem olarak karşımıza çıkmış, kısa sürede seyircilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. 2011 yılında ekranlarda yer alan Uzerli, daha sonra bir çok reklam ve filmler ile karşımıza çıkmaya devam etti.

Uzerli, Yeni Dizi ve Reklam Projeleri ile Karşımıza Çıkmaya Devam Edecek

Uzerli’nin boyu 1.73 cm’dir. Uzerli İnglizce ve Türkçe konuşabiliyor. Ana dili ise Almanca. Uzerli spor ile uğraşmayı seviyor. Basketbol, binicilik ve yüzme Uzerli’nin en sevdiği spor dalları arasında yer alıyor.

Almanya’da pek çok filmi ve dizisi bulunan Uzerli, Türkiye’de de bir çok projesi ile gündeme sık sık gelen isimlerden. Elidor markasının yüzü olarak yakın zamanlarda karşımıza yıkan Uzerli, yeni dizi ve reklam projeleri üzerinde çalıştığını söyledi.

Uzerli, 2015 yılında Annemin Yarası isimli filmde oynamıştı. Baş rol olarak oynayan güzel oyuncuya Ozan Güven eşlik etmişti. Güzel oyuncu daha sonra ekranlara Gecenin Kraliçesi adlı dizi ile gelmiş, burada canlandırdığı karakter ile uzun süre konuşulmuştu. Uzerli’ye bu dizede Mehmet Aslantuğ eşlik ediyordu.

Ünlü oyuncu Uzerli, Instagram’ı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Uzerli’nin yaptığı her paylaşım olay oluyor. Bu defa annelik taklidi yaparken videosunu koyan güzel oyuncu, yine çok konuşulacağa benziyor.

Uzerli’nin 5 yaşında Lara isminde kız çocuğu bulunuyor. Kendisi de bir anne olan Uzerli, çocuğu uyuduktan sonra uyuyamayan anneleri taklit ederek yüzleri gülümsetti. Meryem Uzerli’nin yüklediği video, kısa sürede beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.