Ömer 9. Bölüm Full İzle! 20 Mart Star TV Ömer Dizisi Son Bölüm HD Tek Parça Youtube İzle! Ömer Dizisi 10. Bölüm Fragmanı!

Star TV Ekranlarında İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan 'Ömer' Dizisi Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü üstlendiği bir aşk hikayesini anlatmakta. Ömer'in babası Reşat karakterini Barış Falay'ın canlandırıyor. Ömer ve Gamze aşklarının karşısına çıkan tüm zorluklarla baş ederken, Ömer'in babası Reşat da bu aşkı onaylamamaktadır. Ömer Dizisi 9. Bölüm Kesintisiz İzle Full İzle! İşte Detaylar...

Ömer 9.Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Ömer, yaşadığı mahallede cami müezzinliği yaparken aynı zamanda ortaokulda din dersleri vermektedir. İç dünyası zengin ve hümanist bir karakter olarak tarif edilirken, diğer yandan da azimli, dirayetli, cesur ve inatçı bir yapıya sahiptir. Bu tariflerden anlaşıldığı kadarıyla Ömer, bir yandan sakin ve düşünceli bir kişi gibi gözükürken diğer yandan da hedeflerine ulaşmak için cesur bir şekilde hareket edebilecek bir kişiliğe sahiptir.

Ömer ve Gamze karakterleri aşk hikayesi etrafında dönüyor. Ömer'in hayatı, Gamze'nin mahalleye gelişiyle birdenbire değişir ve onunla olan aşkı, karşısına çıkacak tüm zorluklara rağmen sürdürmeye çalışır. Bu hikayede Ömer'in aşkı, onun iç dünyasında derin bir yer edinmiş gibi görünüyor ve bu aşkını sürdürmek için tüm zorluklara rağmen mücadele ediyor.

Ömer Dizisi 9. Bölüm ÖZETİ!

Ömer ve Gamze son kez karşılaşırlar ve tüm dertlerine rağmen ayrılmaya karar verirler. Kendisinin ve Ömer'in evliliğini mutlu etmek için her şeyi feda etmeye hazır olan Süreyya, herkesin haberi olmadan, kendisiyle evlenmek isteyen kişinin yaşam koşullarının tuzağına düşmüş gibi hissettiği için üzgündür.

Nisa babasına ve kardeşlerine maddi sıkıntılarını belli etmemeye çalışsa da Reşat bir şeylerin ters gittiğini çoktan fark etmiştir. Gamze, çareyi arayan Nisa'ya yardım eder. Gamze'yi kalbinden sökmeye hazır olan Ömer, Süreyya'ya doğru ilerlerken Reşat'ın desteğini alır. Yollarına ayrılmaya karar veren Ömer ve Gamze'nin yolları bir anda tekrar kesişince bu sefer yaşananlar masum insanların hayatını çekilmez hale getirecektir.

Ömer 10.Bölüm Fragman

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.