Dilek Taşı Dizisi 3.Bölüm Kesintisiz Full İzle! 21 Eylül 2023 Dilek Taşı Dizisi Son Bölüm Youtube İzle! İşte 4. Bölüm Fragmanı

Kızı Cemre ile duygu yüklü bir kavuşma yaşayan Mustafa, yaşadığı zorluklarla sınanırken, Figen'in yardımıyla saklandığı müştemilatta yarasının acısına dayanmaya çalışır.

Dilek Taşı Dizisi: Mustafa'nın Hayatı Değişiyor. İstanbul'un dar sokaklarında 1980'lerin ruhunu yansıtan Dilek Taşı dizisinde bu hafta yürekler burkandı. Mustafa ve kızı Cemre'nin kavuşma anı ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı. Ancak bu mutluluk fazla sürmedi. Yakalanmamak için müştemilata saklanan Mustafa, yarası nedeniyle hareket etmekte zorlandı. Figen, gece boyunca Mustafa'nın yanından ayrılmayarak yarasıyla ilgilendi.

Dilek Taşı Dizisi 3.Bölüm Kesintisiz Full İzle! TIKLAYINIZ

Dizi, Mustafa'nın hayat mücadelesine odaklanıyor. Otuzlu yaşlardaki Mustafa, hasta olan karısı Canan ve kızı Cemre'yle İstanbul'un gecekondu mahallesinde yaşamaktadır. Karısının ameliyat olabilmesi için gereken parayı bulabilmek, Mustafa için hayati bir öneme sahipken fabrikada yaşanan maaş sorunları onu zor bir kararın eşiğine getirir. Bu hafta, Mustafa'nın fabrikanın sahibi Yakup Bey'le yüzleşmesi, diziye yeni bir soluk getirdi.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı Dilek Taşı, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.