Yalı Çapkını Dizisinin Setinde Yeni Aşk! Şevval Sam İfşa Etti… Beril Pozam ve Taro Emir Tekin Sevgili…

Ünlü dizi Yalı Çapkını'nın setinde yeni aşk... Suna karakterini canlandıran Beril Pozam ile Kaya rolünü oynayan Taro Emir Tekin videosunu Şevval Sam İfşa Etti… Beril Pozam ve Taro Emir Tekin Sevgili…

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Yalı Çapkını," sadece ekranda değil, setinde de aşklara sahne oluyor gibi görünüyor. Dizi setinde başlayan yeni bir aşk, izleyicileri ve hayranlarını şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-12-23-105807.png

Yalı Çapkını Dizisinin Setinde Yeni Aşk!

Yalı Çapkını Dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Kaya karakterini canlandıran Taro Emir Tekin arasındaki ilişki, izleyiciler ve hayranlar için sürpriz oldu. İkilinin aşkı, Tekin'in annesi Şevval Sam'ın bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Şevval Sam İfşa Etti…

Şevval Sam, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, "Sizi gelinimle tanıştırayım" ifadelerini kullanarak Beril Pozam'ı işaret etti. Bu paylaşım, Beril Pozam ve Taro Emir Tekin'in bu açıklama karşısında gülüşmeleri ve yalanlamamaları yeni bir aşkı mı geliyor sorusu akıllara getirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-23-105836.png

Beril Pozam ve Taro Emir Tekin Sevgili…

Dizide Suna ve Kaya İkilisinin aşkı, dizinin izleyicileri tarafından da merakla takip ediliyor. "Yalı Çapkını" dizisinin setinde bu aşk başlar bilinmez ama gen oyuncuları yan yana görenler bir birlerine çok yakıştırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.