Survivor Turabi ve Poyraz Boğaz Boğaza Geldiler! İlk Fragman Yayınlandı! Acun Ilıcalı Bile Engel Olamadı…

1 Ocak'ta ekranlara gelecek olan Survivor All Star 2024'ten yayınlanan ilk fragmanda, Turabi ve Poyraz arasındaki gerginlik dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı'nın 'SMS yok. Her koyun kendi bacağından asılacak' dedi.

Survivor All Star 2024, 1 Ocak'ta ekranlara gelmeye hazırlanırken, yayınlanan ilk fragman izleyicilere büyük bir gerilim vaat ediyor.

Acun Ilıcalı'nın açılış konuşmasında "SMS yok. Her koyun kendi bacağından asılacak" sözleriyle dikkat çeken yarışmada, şampiyonlar arasında ilk gerginlik yaşandı.

İşte O Kavga Görüntüleri...

Survivor All Star 2024'ten İlk Fragman Yayınlandı!

İlk dokunulmazlık oyununda Turabi ve Poyraz arasında çıkan tartışma, izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Turabi'nin haftalardır sosyal medya üzerinden yaptığı göndermeleri hatırlatan Poyraz, "Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım" ifadeleriyle sert bir çıkış yaptı.

ekran-goruntusu-2023-12-29-114417.png

Turabi ve Poyraz Arasında Büyük Gerilim!

Acun Ilıcalı'nın belirttiği gibi, her koyun kendi bacağından asılacak kuralının hatırlatıldığı bu anlarda, Turabi'nin öfkeden deliye dönerek Poyraz'ın üstüne yürüdüğü görüldü. "Senin biberonunu getirdim. Emziğini... Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın" diyerek çıkış yapan Turabi'yi diğer yarışmacılar engellemeye çalıştı.

ekran-goruntusu-2023-12-29-114355.png

Survivor All Star 2024 Ne Zaman Başlıyor…

Survivor All Star 2024, heyecan dolu mücadeleleri ve şampiyonlar arasındaki gerilimiyle izleyicilere unutulmaz bir sezon vadederken, 1 Ocak'ta ekranlara gelecek olan ilk bölümüyle büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.