Benim Adım Melek 36. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Benim Adım Melek Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 36. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 31. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 36. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 36. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 36. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT’nin sevilen dizisi Benim Adım Melek 21 Ekim Çarşamba akşamı 36. Bölümü ile ekrana geliyor. Son bölümünde izleyicilerini büyük bir merak içinde bırakan dizinin bu bölümünde de yine önemli gelişmeler yaşanacak. Anneliğin tüm zorluklara karşı çocuklarına sahip çıkmak olduğunu izleyicilerine gösteren dizide Melek’in başına gelenler yine yer yer duygulandıracak yer yer ise gülümsetecek.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır ve Şerif Sezer gibi isimlerin paylaştığı dizide bir annenin yaşam karşısında yaşadığı zorluklar ekrana taşınıyor. Çocukları için hayata sımsıkı tutunmak zorunda kalan Melek, ailesi ve çocukları ile yeni bir hayata başlıyor. Annenin ayakta kalma mücadelesi ve üç çocuğu ile sergilediği yaşam mücadelesi 36. Bölümde de yine sevenler tarafından merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek 35. Bölümde Neler Olmuştu?

Dizinin son yayınlanan bölümü olan 35. Bölümde Seyit Ali, Melek’in hasta olduğu ile yüzleşmişti. Bu esnada da yanında Defne bulunuyordu. Melek’in her şeyi duymuş olduğunu anlayan Halil ise onun peşine düşmüştü. Diğer yandan Seyit Ali, Kerem ve Defne’yi Melek’in nasıl konağa getireceğini de dair de konuşma yapmıştı. Alpay, Funda’nın kendisine anlattıklarından sonra kimin yanında yer alacağına karar verecekti. Zeynel ise evlilik hazırlığına başlarken almış olduğu ihtarname ile büyük bir yıkım yaşamıştı. Mithat ve Seyran ise bir hayat kurmayı planlarken Mithat kötü bir şekilde Seyran’a sığınmıştı. Mithat’ın başına gelenler ise kendisinin nasıl bir yol izleyeceğini seyircilere merak ettirmişti. Kerem’in maç sonrasında ise konağa giderek kutlama esnasında önemli bir konuşmaya denk gelmesi ise tüm planları değiştirmeye neden olmuştu. Seyit Ali ise Melek’in evden çıkarılması için ev sahibiyle konuşmuş ve bu durum ise ailede yeni sorunların doğmasına neden olmuştu.

Benim Adım Melek 36. Bölüm Yayınlandı mı?

Benim Adım Melek 36. Bölüm 21 Ekim Çarşamba günü TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Bu bölümde de yine heyecan devam ederken, gelişen olaylar neticesinde artan dram izleyicilere çok daha hüzün dolu anlar yaşatmaya ve karakterlerin neler yapacaklarını merak ettirmeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.