Kuruluş Oman 30. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Kuruluş Oman Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 30. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 30. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Oman 30. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Tarih severleri ekran başına toplayan Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 21 Ekim Çarşamba günü 30. Bölümü ile sevenleri ile buluşacak. Yeni bölümde de geçen bölümden kalan sorunların çözümüne Osman Bey ve dava arkadaşları müdahale ederken, aynı zamanda yeni olaylar da Osman Bey’i ve arkadaşlarını zor duruma sokacaklar.

Osmanlı Devleti’nin kuruluşu üzerine odaklanan yapım, Osman Bey’in yaşamını konu ediniyor. Küçük bir çadırdan bir dünya devleti haline gelmenin ilk adımlarının nasıl atıldığını kurgu ekseninde gösteren dizi yayınlandığı günden bu yana en çok seyredilen dizilerin başında geliyor. Özellikle yenilenen oyuncu kadrosu ile birlikte Kuruluş Osman Çarşamba akşamlarının da vazgeçilmezi haline geliyor.

Kuruluş Osman 29. Bölümde Neler Olmuştu?

Heyecanla geçen 29’uncu bölümde Kuruluş Osman, izleyicilerine yine gerilim dolu anlar yaşatmıştı. Son yayınlanan bölümde Osman Bey kendisine kurulmuş olan tuzağı saf dışı bırakmak için mücadele etmişti. Babası ile buluşmak üzere Kayı Obası’ndan ayrılmış olan Osman Bey, kendisine kurulmuş olan tuzaklardan kurtulmak için mücadele ederken, uç bölgesinde de faaliyetlere başlamış olan Nikola ve Flatyos ise Kayı Obası’na gelmişti. Savcı Bey’in obaya gelmiş olması büyük bir heyecan yaratmışken, Osman Bey’in durumunun belirsiz olması ise özellikle Bala Hatun’u endişeye sevk etmişti. Osman Bey’in ölümcül tuzaktan kurtulmasının mümkün olup olmadığı bu bölümde izleyiciye sunulmuştu. Aynı zamanda Kayı Obası’na gelmiş olan Nikola ve Flatyos’un da planlarının da ne olduğu yine seyirci tarafından öğrenilmişti. Bala Hatun ise bir taraftan kendisini tekrar Ertuğrul Bey’e kabul ettirmek için uğraşır halde tutmuştu.

Kuruluş Osman 30. Bölüm Yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 30. Bölüm 21 Ekim Çarşamba Günü saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. 30. Bölümde Osman Bey’in obaya geri dönmesi konu edilecek ve Osman Bey böylece bir önceki bölümde maruz kaldığı tuzaklardan kurtulmuş olacak. Aynı zamanda obada alp başlığını alarak seçime de katılacak olan Osman Bey’in bu yeni hali izleyiciler tarafından merak ediliyor. Aynı şekilde Savcı Bey’in de obada neler yaptığının ve sonuçlarının ne olacağı da yine yeni bölüm ile yanıt bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.