Benim Adım Melek Dizisi 38. Bölüm Full İzle! 4 Kasım Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 38. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 38. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 38. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 38. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek Dizisi 38. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her çarşamba saat 20.00’da TRT 1’de izleyicisi ile buluşan dizi, seyircilerden tam not almaya devam ediyor. Sevilen dizi; anneliğin ne denli kutsal olduğunu, zorluklara göğüs germek gerektiğini ve asla pes etmemek gerektiğini vurguluyor. Her şartta hayata sıkı sıkıya tutunmak gerektiğini anlatan Benim Adım Melek dizisi, Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin, 3 çocuğuyla birlikte yeni bir hayat inşa etmesini konu ediniyor.

Yaşadığı zorluklar sebebi ile çocuklarıyla birlikte babasının evine dönen Melek’in en büyük gayesi çocuklarının mutlu olması. Bu uğurda mücadeleler verirken, bir yandan kızı Defne’nin asi tavırlarıyla uğraşan Melek, bir yandan da büyük oğlu Kerem’in futbol aşkı ve kavgacı kişiliği yüzünden, oğlunun başına gelenlerle uğraşmaya çalışıyor. Bu zorlukların yanı sıra küçük oğlu Seyit Ali ise her durumdan mutlu olabilecek bir şey çıkarabilen, Melek’in mutluluk kaynağı olmaya devam ediyor.

Benim Adım Melek 37. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında, seyircinin soluksuz izlediği Benim Adım Melek’te, Zümrüt duyduğu bir haber ile perişan olur. Cumali’ye yakalanan Kenan, akıllıca bir şekilde durumu kurtarır.

Emre, Kerem ve Aslı’nın arasını bozacak bir oyun oynar. Kerem ile arası bozulan Aslı durumu düzeltmeye çalışırken, Alpay’a ait bir sır perdesi aralanır. Seyit Ali, doktorun söz ettiği ilik naklini hatırlar, kızını kurtarmak için çabalamaya devam eder. Sonuçlar beklenirken, Melek kendisi için yapılanların farkına varmaya başlar.

Benim Adım Melek Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği Benim Adım Melek dizisi, izleyicileri ile her çarşamba saat 20.00’da TRT 1’de buluşmaya devam ediyor. Dizide merakla beklenen olaylar, açığa çıkan sırlar, oynanan oyunlar, meraklı bekleyişler devam ediyor. Mithat’ın, karısının desteği ile birlikte, hayallerinin peşinden gidip gidemeyeceği merak uyandırıyor. Melek’in babası ile yaptığı duygusal konuşmalar ve çok daha fazlası, Benim Adım Melek’te, yeni bölümüyle bu akşam TRT 1’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.