Doya Doya Moda 7 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 129. Bölüm kim elendi, gününün birincisi kim oldu?

Jüri koltuğunda Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, Kemal Doğulu’nun jürilikten boşalan koltuğuna ise Ivana Sert’in oturacağı sevilen programda yeni bölüme bomba gibi konuklar eşlik ediyor.

Doya Doya Moda 7 Ocak 2021 Full İzle.. TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının büyük beden moda programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 14:00’de izleyici ile buluşuyor. Jüri koltuğunda Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, Kemal Doğulu’nun jürilikten boşalan koltuğuna ise Ivana Sert’in oturacağı sevilen programda yeni bölüme bomba gibi konuklar eşlik ediyor. Muazzez Ersoy’un konuk olduğu yeni bölümde yarışmacıların iddiası ve birbirleri ile girdikleri polemikler yine herkesi ekran başına kilitleyecek.

6 Ocak 2021 Doya Doya Moda Ne Oldu?

Doya Doya Moda yarışmacıları dün alışveriş için Ümraniye’deydi. Günün konsepti çeyiz sergisiydi ve program öncesi birincilik koltuğunda oturan Birben’in iddialı hali tüm yarışmacılar kızıştırdı. Yarışmacılara dış ses tarafından sorulan çeyiz sergisinin nasıl olduğu sorusuna ise yarışmacılardan ilginç yanıtlar geldi. Günün bütçesinin 500 TL olarak ayrıldığının duyurulması yarışmacıları mutlu ederken, yarışmacılar konsept alışverişine geçtiler.

6 Ocak 2021 Doya Doya Moda Puan Durumu Son Durum Ne Oldu?

Birben 19 puan

Ceren 17 puan

Bahar 14 puan

Gülnaz 14 puan

Ayşegül 13 puan

Rabia 12 puan

Özde 10 puan

6 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’nın dün yayınlanan bölümünde günün birincisi 19 puan alan Birben oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.