Ramo Dizisi 29. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Ramo dizisinin her hafta yeni bölümleri ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizide her hafta çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile dikkat çeken yapım her hafta cuma günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ramo 29. Bölüm 22 Ocak Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Sibel Bilgiç yer alıyor. İkiliye Olgun Şimşek ve İlker Aksum gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. Adana’da başlayıp İstanbul’da devam eden bir hikayenin anlatıldığı Ramo dizisinde Adanalı bir genç olan Ramo’nun suç dünyasının içindeki yükselişi ve adalet için verdiği savaş anlatılıyor.

Ramo Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların fenomen yapımları arasında yer alan Ramo dizisi geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen dizinin son bölümünde Ramo ve Cihangir’in işbirliği yapması dikkat çekerken, Sibel ve Nehir’e ne olacağı ise merak edildi. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ramo, Irak’taki görevinden döndüğünde büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Geldiğinde Sibel’i bulamayan Ramo, bu işi çözmenin yolunu arar. Sibel Ramo’nun öldüğünü düşündüğü için Cihangir’i öldürmeye gider. Ramo her ne kadar işler karışmadan yetişse de Cihangir ikisi arasındaki ilişkiyi artık öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında hem Ramo’yu hem de Sibel’i öldürmek ister. Ramo bu işten Sibel’i kurtarmayı başarır. Ancak karşısında şimdi de tanımadığı gizemli bir düşman vardır. Sibel ve Nehir’in bu gizemli düşman tarafından kaçırılması ile Ramo ile Cihangir işbirliği yapmak zorunda kalır.

Ramo Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından beklenen 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sibel ve Ramo’nun evlenmeye karar verdiğinin görüldüğü yeni bölüm fragmanında Nehir’in intikam yemini ise dikkat çekti. Çarpıcı sahneleri ile merak uyandıran 29. bölüm bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.