Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Hafta içi hergün Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimizde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusu hakkında tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her sabah 09.45’te Star TV’de ekrana gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün yine bomba gibi konuları ve merak edilen konukları ile izleyiciyle buluşuyor. Ünlü şarkıcılar Demet Akalım ve Alişan’ın sunumu ile Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı, izleyiciyi müziğe ve bilgiye doyuruyor. Sabah enerjisini yükselten ve enfes lezzetler ile izleyiciyi buluşturan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ocak Salı programını haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugünkü Konukları Kim?

Sabahları kıpır kıpır güne başlamanıza ve düşük enerjinizi yükseltmeye gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün yine birbirinden değerli konukları ile ekranları başındakilerle buluşuyor. Ülkemizde yayınlan koronavirüs mutasyonuna karşı aşıların etkinliği ile ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta bugün stüdyoda açıklayacak. Hangi besinle neyin yenilmesi gerektiğini ve çok özel zayıflama formüllerini ekranları başındakilerle paylaşacak olan Dr. Fevzi Özgönül, canlı yayında anlatıyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın sesi ile müziğe doyacak olan izleyiciler, birbirinden özel konukların paylaştığı bilgiler ile sağlıklı beslenme ve yaşamla ilgili önemli bilgiler edinebilecek. Miraç Şef’in stüdyoda yine çok özel tariflerini ve eşsiz lezzetlerin yapılışını izleyiciler merakla takip ederken, usta şefin hayat kurtaracak pratik mutfak bilgileri çok beğenilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.