Müge Anlı Tamamı Tek Parça 3 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Çarpıcı konu ve olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirleyen programda birçok farklı olay ele alınıyor. işte, 3 Şubat Müge Anlı tamamı ve işlenecek konular...

Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı dikkat çekici gündemleri ekrana taşımaya devam ediyor. Çarpıcı konu ve olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirleyen programda birçok farklı olay ele alınıyor. Yayınlanan her sezonu ile izleyenleri ekrana çeken programda ortaya çıkacak gerçekler ve yaşanacak gelişmeler merak konusu oluyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda dolandırıcılık, hırsızlık gibi suçlar, kayıp olayları, ailesini arayanlar ve şüpheli cinayetler ekrana geliyor. Müge Anlı ve ekibi programa gündem olan olayların arka planını ortaya çıkarmak ve suçluları bulmak için her sezon olduğu gibi bu sezon da titizlikle çalışmaya devam ediyor. İlgi ile izlenen programa konu olacak gündemler ve gelişmeler merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Şubat Bölümünde Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert dün yeni haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine birbirinde çarpıcı gelişmeler izleyenlerle paylaşıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümüne kayıp olayları damgasını vurdu. Kızını otogarda kaybettiğini düşünen Fatma Kalay’ın yürek burkan hikayesi dün ekrana geldi. Diğer kayıp olayı ise 16 yaşındaki lise öğrencisi oldu. Lise öğrencisi Afyon’da ortadan kayboldu ve kendisinden hala haber alınamıyor. Programın diğer önemli gündemi ise 14 yıldır kayıp olan Gülay Ekinci oldu. Gülay Ekinci’ni kaybı ile ilgili programa katılan acılı anne, eniştesinin şüpheli olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili çarpıcı gelişmeler ekrana gelmeye devam ederken Gülay Ekinci’nin yaşayıp yaşamadığı da merak edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölüm gündemleri merak edildi. Gülay Ekinci’nin gündem olmaya devam edeceği 3 şubat bölümü bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.