Çukur 4.Sezon 23. Bölüm Full İzle Show TV! 8 Şubat 2021 Çukur 4.Sezon 23. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 23. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 23. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 23.. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 23. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 23. bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarında 4. sezonu ile ekrana gelen Çukur dizisinde aksiyon ve gerilim son bulmuyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım aksiyon dolu sahneleri ile her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Çukur pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Koçak Köstengil, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı Çukur dizisi heyecan dolu senaryosu ile izleyenlerin dikkatini çekiyor. İstanbul’daki bir mahalle olan Çukur’u korumak için mahallelerin ve Koçovalı ailesinin iş birliği içinde verdiği mücadelenin anlatıldığı yapımda her hafta gerilim dolu sahneler ekrana geliyor. Fenomen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur geçen hafta 4. sezonunun 22. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlana son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıyan yapımda Efsun’un gitmesi Yamaç’ı yıkarken, Vartolu ise beklenmedik bir sürpriz ile karşı karşıya kalır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç, Çağatay’ın ölümü sonrasında nihayet rahat bir nefes alacağını düşünür. Bu sırada Efsun’un evden gittiğini öğrenince ise büyük bir yıkım yaşar. Yamaç Efsun’u bulmak için uğraşırken, Koçovalı ailesi ise Akın ve Yasmin’in düğün hazırlıkları için savaşa ara verirler. Uzun zamandan sonra düzenlenen düğün gerginlik yaratırken, eve dönme vakti gelen Vartolu’yu ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu sırada Kulkan’ın Efsun’u kaçırdığını öğrenen Yamaç ise deliye döner ve onu kurtarmak için  nefes kesen bir mücadeleye girişir.

Çukur Dizisi 4. Sezon 23. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çukur bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.