Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 15 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 15 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 15 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 15 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarında uzun yıllardan beri seyirci ile buluşan Esra Erol gündeme bomba gibi düşen çarpıcı olayları ekrana taşıyor. Esra Erol’da bugün yayınlanacak olan programı ile yine şaşırtıcı gerçekleri, akıl almaz olayları, dağılmış yaşamları ve aileleri ekrana taşıyacak. İzleyicilerin programı izlerken hem göz yaşlarına hakim olamayacakları anlar hem de merakla bekledikleri zamanlar yaşanacak. Yayınlanmakta olan her bölümü ile birlikte izleyicileri ekran başında tutmayı başaran programda dolandırılan, aldatılmış olanlar, yakınları kaybolmuş olanlar kısacası pek çok mağdur ve yardım bekleyen ekranlara geliyor. Esra Erol ve diğer kişilerin yardımı ile meselelerin çözüme kavuşturulmaya çalışıldığı program bu sayede gündüz kuşağının da en çok takip edilen programları arasında yer alıyor. Hafta için her gün 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programının yeni bölümünde yine seyircileri merak ettirecek konular ele alınacak ve çözüme kavuşturulmaya çalışılacak.

Esra Erol’da Programı 12 Şubat’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen programları arasında yer alan Esra Erol’da programının en son yayınlanan bölümü olan 12 Şubat’ta akıl almaz olaylar yaşanmıştı. Geçen Cuma günü ekrana gelen programda Hayriye Teyze’ye büyük sürpriz yapılmıştı. Eşi Zekiye’ye karşılık vermek istemeyen Ömer’in son hamlesi de yine hem izleyicilerden hem de stüdyodakiler tarafından çok konuşulmuştu. Fatma’nın ise 18 yıldır göremediği ve çok özlediği çocuğu ise bulunmuştu. Zafer’in ise stüdyoya gelip gelmeyeceği belli olmamıştı. Salih ve Mevla’nın ne yapmaya çalıştıkları ve gerçek yüzleri de ortaya çıkmıştı. Ahmet ve Şenel’in son kararları ise herkesi şaşırtmıştı. Yüzleşmelerin, sevinçlerin ve kızgınlıkların yaşandığı son programda izleyiciler bir an bile ekran başından ayrılamamışlardı.

Esra Erol Programı 15 Şubat Gündemleri Ne Olacak?

15 Şubat’ta yayınlanacak yeni bölümde Esra Erol’da programı yine dopdolu içeriği ile izleyiciler ile buluşacak. Yeni haftaya başlarken programa yeni konuklar katılırken yine kaybolanlar, mağdur olanlar ve dolandırılanlar için çareler bulunmaya çalışılacak. Geçen programdan tamamlanmadan kalan meseleler hakkında da yine bilgilendirme yapılacak. İzleyicilerin bir an bile ekran başından ayrılamayacakları Esra Erol’da saat 16.15’te ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.