Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 1 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 1 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 1 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 1 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol tarafından sunulan Esra Erol’da programı bugün de yine gündemi oluşturmaya devam edecek. Uzun yıllardır ATV ekranlarında seyircileri misafir eden Esra Erol şaşırtıcı, merak uyandırıcı ve ilgi çekici konuları ekranlara taşımaya devam ediyor. Dağılmış ailelerin, dolandırıcıların, kötü niyetli kimselerin açığa çıktığı program kapsamında Esra Erol ve ekibi titizlikle çalışmalar yürüterek meseleleri gün yüzüne çıkarmak için uğraş veriyorlar. Aldatma, dolandırma, kayıp gibi vakalar ile toplumun acı taraflarına değinen program yeni bölümü ile bugün 16.20’de ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Esra Erol Programı 26 Şubatta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının çok sevilen programı olan Esra Erol’da son bölümünde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Kızının nerede olduğunu merak eden ve onu bulmaya çalışan Gürcünaz Şenel kendi telefonunu alarak kızının kaybolduğunu dile getirmişti. Gürcünaz hanım ise bulunan kızı Zeynep’e sarılmak istedi ama sarılma esnasında duygu dolu anlar yaşayan anne bir anda fenalaşarak bayılma noktasına geldi. Su ve kolonya ikram edilen kadın iyileşmeyerek bayıldı ve program acilen kapatılmak zorunda kalındı.

Programda yaşanan diğer gelişmelerde ise Zeynep’in Esenyurt’ta kaldığını söylediği Aysel ve İsmail çiftinin yaşamı irdelendi. Aysel hanım Zeynep’e sahip çıktığını belirterek annesinin göstermediği iyiliğin kendisini tarafından gösterildiğini savundu. Ayrıca Aysel hanım, Zeynep’in dışında evde bir başka kadının daha olduğunu söyledi.

İsmini vermek istemeyen birisi ise Aysel ve İsmail çiftinin kadın ticareti yaptıklarını savundu. Bu durumda da stüdyoda şaşkınlık dolu anlar yaşandı. Zeynep ise daha önce Uğur Gezgin ismindeki birisinin kendisinin fotoğraflarını çektiğini söylemişti ve Uğur’un bir arkadaşı da programa katılarak iddiaları değerlendirdi. Bunun yanında Özlem Gölbaşı, Alper Vural ve Okan da programa bağlanarak gelişmeler hakkında bilgi vermişlerdi.

Esra Erol Programı 1 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenen Mart ayının ilk programında yine önemli anların yaşanması bekleniyor. Çarpıcı gerçekleri ekrana getirmeye devam edecek olan Esra Erol’da geçen haftadan kalan konuların işlenmesi bekleniyor ve özellikle Zeynep’in durumunun değerlendirilmesinin yapılması ön görülüyor. 16.20’de ATV ekranlarında olacak program yine kendisinden söz ettirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.