Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Mart 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 4 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 4 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 4 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da 4 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları, savrulup giden hayatları ekrana taşıyor. Binlerce mağdurun hikayesinin ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 3 Martta Neler Yaşandı, Hangi Olaylar Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok çarpıcı gündemi ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde kadın ticareti, bebek satışı ve madde satışı gibi birbirinden çarpıcı konular ekrana geldi. Dün yayınlanan bölümü ile Türkiye gündemine damgasını vuran programda birbirinden çarpıcı gelişmeler sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Esra Erol son bölümü ile izleyenler tarafından ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kayıp genç kızın itirafları ekrana damgasını vurdu. Kendisinin kaçıranların kadın ticareti yaptığını açıklayan genç kız, yaşanan akıl almaz olayları anlattı. Programın diğer gündemi ise evlilik vaadi ile dolandırılan Birgül oldu. Birgül ve kendisini dolandıran Fikret Yıldız arasında büyük yüzleşme yaşandı. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kocası hakkında akıl almaz iddialarda bulunan Tuğçe de ekrana damgasını vurdu. Tuğçe kocası Ömer Faruk’un sosyal medyadan farklı hesaplar üzerinden kocasının kadınlarla konuştuğunu ve kadınları fotoğrafları ile tehdit ettiğini iddia ediyor. Programda Aysel isimli kadının evinde kaldığını açıklayan ve bebeği çalınan Melek de tartışma konusu oldu. Melek bebeğinin Aysel tarafından başka bir aileye satıldığını iddia ediyor. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde ailesini arayan 20 yaşındaki Emre Can da gündem olmaya devam etti.

Esra Erol Programı 4 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen çarpıcı gelişmelerle dolu son bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Melek ve bebeğini sattığını iddia ettiği Aysel arasında büyük yüzleşmenin yaşanacağı 4 mart programında Tuğçe ve eşi Ömer Faruk da büyük yüzleşme yaşayacak. Program birbirinden çarpıcı gelişmeler ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.