Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 5 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 5 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 5 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 5 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol savrulan hayatları ve dağılan aileleri ekrana taşıyor. Kayıp olaylarının, dolandırıcılık ve aldatılma gündemlerinin ekrana geldiği programda birçok mağdurun hikayesi izleyenlerde buluşuyor. Esra Erol ve ekibinin mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalıştığı programda beklenmedik gelişmeler ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 4 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine çarpıcı olayları ekrana taşıdı. Kayıp ve dolandırıcılık olaylarının gündem olduğu 4 mart programında beklenmedik gelişmeler ekrana damgasını vurdu. Programın dün ekrana gelen bölümü yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde uzun zamandır aranan ve bulunduğunda itirafların ile Türkiye gündemine bomba gibi düşen Zeynep gündem olmaya devam etti. Kayıp olduğu dönemde fuhuş için zorlandığını itiraf eden Zeynep’in bundan sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise evlilik vaadi ile dolandırılan Birgül olmaya devam etti. Birgül kendisinin dolandıran Fikret ile yeniden yüzleşti. Büyük yüzleşmede ikinci perdenin yaşandığı programda çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Esra Erol’da kayıp Emine hakkında ortaya çıkan yeni gelişmeler de ekrana geldi. Annesi Fatma kızının hayatında endişe ettiği açıkladı. 12 şubattan bu yana kayıp olan Emine her yerde aranmaya devam ediyor. Programın çarpıcı gündemlerinden biri de ailesini arayan Emrecan oldu. 20 yaşındaki Emrecan hiç görmediği annesini bulmak istiyor. Esra Erol ve ekibi Emrecan’ın ailesini aramaya devam ediyor.

Esra Erol Programı 5 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programın bugünkü bölümünde Zeynep yeni hayatı ile ilgili aldığı kararları açıklayacak. Fikret ve Birgül yüzleşmesinin de devam edeceği 5 mart programında Emrecan’ın ailesi ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.