Arıza Dizisi 26. Bölüm Full İzle! 14 Mart 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 26. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 26. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza Dizisi 26. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Arıza heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın ye aldığı Arıza dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arıza Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza 25. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleri ile dikkat çeken son bölümde Haşmet’e ne olacağı merak edildi. Ali Rıza’nın yeni bir ittifak ile mücadeleye girdiği 25. bölüm izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde zorlu rakibini alt etmeyi başaran Ali Rıza Selim’i bulur. Selim’den aldığın bilgiler ile kendi babası ve Balaban’ın ailesi ile ilgili yeni gerçeklere ulaşır. Ali Rıza’nın Balaban’ın sırlarını ortaya çıkarması üzerine masada yeni bir ittifak başlar. Balaban, Burak, Murat ve Mithat kendi aralarında yeni bir ekip kurarlar. Bu ekip ile Ali Rıza ve Haşmet’i dize getirmeye karar verirler. Haşmet’in Ali Rıza’ya kırgın olduğunu bilen İhtiyar ise Haşmet’e büyük sırrını açıklar. Ali Rıza’nın kendi oğlu olduğunu söyler. Ali Rıza ve Mert ise babaları ile ilgili öğrendikleri yeni bilgilerden sonra Halide’yi de yanlarına alarak mezarlığa giderler ancak babalarının mezarında büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu sırada kurulan ittifak Mert’i vurdurur. Ali Rıza’dan intikam almak için vurulan Mert Halide’nin çabaları ile hayata tutunur. Sıradaki isim ise Haşmet olur. İttifak beklenmedik bir anda Haşmet’e saldırı düzenler.

Arıza Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizide Haşmet’in ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Arıza dizisinin yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Ancak Haşmet ile ilgili ipucu yok. Sevilen dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.