Zuhal Topal'la Sofrada 565. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 565. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 565. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mutfaktaki yeteneklerini sergilediği programda kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli anlar ekrana yansıyor. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışmacı olarak programa katılıyor. Gelinlerin kendi seçtikleri yemekleri en lezzetli şekilde hazırlamaya çalıştığı programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Yarışmacılar yüksek puanlar almak ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta cuma günü ise haftanın en yüksek puanlarını alan isim açıklanıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 18 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün yine kıyasıya rekabetin yaşandığı eğlence dolu bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programda dün finalin de yaklaşması ile heyecan doruğa çıktı. Programın sıkı takipçileri ise 18 mart günü yarışan gelini ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün Merve Eneş ve kaynanası Remziye Eneş yarışmacı oldu. Haftanın 4. gününde yarışan Merve Eneş yüksek puanlar almak için zamanla yarıştı. Gün boyunca menüsünü en lezzetli şekilde hazırlamak için uğraşan yarışmacı aldığı puan ile birinci olma şansını kaybetti. Haftanın en yüksek puanını alan isim şimdilik Yeliz Geçkin olmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 19 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın finali ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda 19 mart puanları ise henüz açıklanmadı. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.