İbo Show 20. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 3 Nisan 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda İbo Show tüm heyecanıyla Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İbo Show bugün saat 20.00'da ekranlarda olacak. İbo Show 20. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 20. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllar sonra yeniden Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan İbo Show programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. 9 yıl aranın ardından ekrana dönen yapımın her bölümünde eğlence dolu anlar yaşanıyor. İlgi ile takip edilen program her hafta sosyal medyada da gündem yaratıyor. İbo Show cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen yapımda her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Müzik ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinin konuk olduğu yapımda keyifli sohbetler ediliyor, müzik şöleni yaşanıyor. Eğlence ve kahkaha dolu bölümleri ile izleyenlerden beğeni toplayan programın yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

İbo Show 19. Bölümde Neler Yaşandı, İbo Show 27 Mart Konukları Kimlerdi?

Star TV ekranlarının sevilen eğlence programı İbo Show geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın son bölümünde yine eğlence ve kahkaha dolu anlar ekrana geldi. Sevilen programın son bölümünde birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlandı. İbo Show son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yine keyifli dakikalar yaşandı. Sami Özer, Melihat Gürses, Sümer Ezgü, Orhan Hakalmaz gibi konukların yer aldığı programda müzik şöleni yaşandı. Hakan Mengüç’ün de konuk olduğu yapımda kahkaha dolu anılar konuşuldu. Ünlü isimler geçmiş anılarından ve yaşadıklarından bahsetti. İbrahim Tatlıses’in de türküleri ile renk kattığı son bölüm yine ilgi ile takip edildi.

İbo Show 3 Nisan Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınladı. Programa bu hafta konuk olacak isimler belli oldu. İbo Show’da bu hafta Işın Karaca, Defne Samyeli, Altay ve Buray konuk isimler olacak. Ünlü isimlerin en sevilen şarkılarını söyleyeceği program bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.