Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Nisan 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 9 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 9 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında birbirinden çarpıcı olaylar ekrana geliyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin konuşulduğu yapımda birçok mağdur kişini hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Esra Erol Programı 8 Nisanda Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde aldatılma, dolandırıcılık ve kayıp olayları ekrana geldi. Birçok farklı gündemin konuşulduğu son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde haftalardır gündemde yer alan Muammer ve Gülhan evliliğinde son karar belli oldu. Yaşananların ardından Gülhan’ın verdiği karar izleyenleri şaşırttı. Programın çarpıcı gündemlerinden biri Zeynep Manav oldu. Hasta çocuğunun tedavi parasını alıp kaçtığı iddia edilen Zeynep Manav hakkındaki iddialara yanıt verdi. Programda bir süredir konuşulan Şakir ve Songül arasında da büyük yüzleşme yaşandı. Birbiri ile ilgili akıl almaz iddialarda bulunan çiftin yüzleşmesinde gergin dakikalar ekrana geldi. Programın son bölümünde kayıp olayları da konuşuldu. 29 mart tarihinde ortadan kaybolan Eda Altuntaş’ın ailesi kızlarının nerede olduğunu öğrenmek istiyor. Yaklaşık 10 günde haber alınamayan Eda Altuntaş’ın nerede olduğu Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programda konuşulan gündemlerden biri de kocasının kendisini aldattığını iddia eden Asiye hanım oldu. Eşinin kendisini kapı komşusu ile aldattığını iddia eden Asiye hanım boşanmak istiyor.

Esra Erol Programı 9 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da dün konuşulan gündemlerin ardından programın yeni bölümünde hangi olayların ekrana geleceği merak edildi. Programın bugün yayınlanacak yeni bölümünde Zeynep Manav gündem olmaya devam edecek. Kayıp Eda Altuntaş ile ilgili gelişmelerin de ekrana geleceği yeni bölümde Şakir ve Songül de evlilikleri ile ilgili son kararı verecek. Program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV’de yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.