Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Nisan 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 14 Nisan 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Nisan 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Nisan 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 14 Nisan 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Savrulan hayatların, dağılan ailelerin ekrana geldiği yapımda birçok mağdur hikayesini anlatıyor. Aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan kişilerin katıldığı programda akıl almaz olaylar ekrana geliyor. Esra Erol yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 13 Nisanda Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol dün yeni gündemleri ile ekrana geldi. Birçok kayıp olayının gündem olduğu programda yüzleşmeler ve hesaplaşmalar da yaşandı. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yaşanan gelişmeler yine merakla izlendi.

Esra Erol programının dün ekrana gelen bölümünde kızı yeniden evden kaçan Hayriye hanım canlı yayında isyan etti. Uzun arayışların ve yüzleşmelerin ardından annesi ile yaşamayı kabul eden Nilüfer yeniden evden kaçtı. Kızının tekrar yanlış şeyler yapmasından korktuğunu söyleyen anne Hayriye hanım Esra Erol’dan yardım istedi. Programda haftalardır gündem olan Muammer Gülhan çifti son kararlarını verecek. Büyük yüzleşmeler yaşayan çiftten beklenmedik karar çıktı. Programın dün ekrana gelen bölümünde çarpıcı kayıp olayları da ekrana geldi. Mehmet Kılıçel ve Fatma Nehir ikilisinden 4 yıldır haber alınamıyor. Beraber oldukları bilinen ikilinin nerede olduğu merak konusu oldu.  Esra Erol ve ekibi Fatma Nehir ve Esra Kılıçel’i araştırıyor. Esra Erol’da dün ekrana gelen diğer gündem ise Fatih ve İlknur yüzleşmesi oldu. Fatih kendisini aldattığını iddia eden İlknur ile ilk kez karşı karşıya geldi. Evli çift arasında büyük yüzleşme yaşandı.

Esra Erol Programı 14 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölümde konuşulacak gündemler merak edildi. Programın bugün ekrana gelecek yeni bölümünde kayıp olayları ile ilgili gelişmeler izleyenler ile paylaşılacak. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği program merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.