Survivor Seda'nın Olay Yaratan ''Beni Kaçırdılar'' Notu Ortaya Çıktı! İşte Acun Ilıcalı'nın Başını Belaya Sokan Not!

Survivor Seda'nın Olay Yaratan ''Beni Kaçırdılar'' Notu Ortaya Çıktı! İşte Acun Ilıcalı'nın Başını Belaya Sokan Not!
Survivor All Star 2024'te yaşanan polis baskınının ardında, yarışmacı Seda Aktuğlu'nun babasına yazdığı ve Acun Ilıcalı'yı kızdıran gizemli notun detayları ortaya çıktı.

Survivor All Star 2024’ün son bölümünde, yarışmanın sevilen isimlerinden Seda Aktuğlu'nun polis baskınına yol açan gizemli notu nihayet gün yüzüne çıktı. TV8'de yayınlanan bölümde, Acun Ilıcalı bu merak edilen notun içeriğini izleyicilerle paylaştı.

resim-2024-01-15-155836563.png

Yarışmanın heyecanlı geçen yeni bölümünde, Seda'nın Kolombiya ödülü sonrasında babasına gönderdiği mesajlar, programa damga vurdu. Acun Ilıcalı, Seda'nın mesajında "Baba, Begüm ve Damla bizi gördü" yazdığını ifşa ederken, Seda'nın bu ifadeyle nasıl bir şaşkınlık yarattığını dile getirdi. Seda'nın babasına ayrıca "Prodüksiyondan ararlarsa ben asla mesaj yollamadım, asla" dediği de belirtildi.

Fakat asıl dikkat çeken detay, Seda'nın Kolombiya'dan dönüşünde tanımadığı bir kadına bıraktığı notta ortaya çıktı. Ilıcalı'nın paylaştığı notun altında yazan, Uluslararası Mors Alfabesi'ndeki acil durum sinyali olan 'SOS' ifadesi, bu gizemli notun önemini daha da artırdı.

ekran-goruntusu-2024-01-15-155808.jpg​​​​​​​

Bu olaylar sonrası dokunulmazlık oyununda Kırmızı takımın galip gelmesiyle Seda Aktuğlu, ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Seda, bu durumdan sonra Kardeniz ile düelloda karşı karşıya gelecek.

Bu son gelişmeler, Survivor All Star 2024’te yaşananların sadece bir yarışmadan ibaret olmadığını gösteriyor. Yarışmacıların oyun dışı yaşadıkları olaylar, programın seyrini ve izleyici ilgisini de etkileyebiliyor. Seda'nın bu gizemli notu ve sonrasında yaşananlar, programın ilerleyen bölümlerinde de merakla takip edilecek konular arasında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.