Üvey babasıyla aşk yaşayıp annesini terk etti! Sandık Kokusu'nda ki Tartışmalı Sahne Sinir Etti... İşte O Sahneler...

Üvey babasıyla aşk yaşayıp annesini terk etti! Sandık Kokusu'nda ki Tartışmalı Sahne Sinir Etti... İşte O Sahneler...
Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta oyuncuların yer aldığı Sandık Kokusu dizisine katılan Meriç Aral, Irmak karakteriyle büyük dikkat çekiyor.

Türk televizyonunun başarılı dizilerinden biri olan Sandık Kokusu, oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta oyuncuların performanslarıyla göz doldurduğu dizide, yeni bir karakter olan Irmak, Meriç Aral tarafından canlandırılıyor.

resim-2024-01-18-163105001.png

Son bölümlerde Irmak'ın, annesi Filiz'in (Demet Akbağ) eski eşiyle karşılaşması ve onu terk etme kararı, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu sarsıcı sahne, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olabileceğini merak uyandırdı.

Ancak bu sahne aynı zamanda sosyal medyada da tartışmalara yol açtı. Bazı seyirciler, "Bu nasıl çarpık ilişki, neden her dizide bir skandal," "Mide bulandırıcı, tüyler ürpertici," gibi tepkiler verirken, diğerleri dizinin sürükleyici hikayesine olan ilgilerini dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-01-18-162731.jpg

Meriç Aral, Irmak karakteriyle dizideki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. 17 Kasım 1988 İstanbul doğumlu olan Aral, avukatlık yapmış bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve oyunculuk eğitimi almıştır. Medcezir'deki 'Hale' rolü ile tanınmış olan Aral, Serkan Keskin ile birlikte oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Sandık Kokusu dizisindeki rolüyle de büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.