Survivor All Star'da Flaş Transfer! Kırmızı Takıma Doya Doya Moda'nın Yıldızı Katıldı!

Survivor All Star'da Flaş Transfer! Kırmızı Takıma Doya Doya Moda'nın Yıldızı Katıldı!
Survivor 2023 All Star yarışmasına sürpriz bir katılım gerçekleşti: Doya Doya Moda yarışmacısı ve eski tekvando şampiyonu Yağmur Banda, kırmızı takıma dahil oldu. Yarışmacıların ve izleyicilerin şaşkınlığı büyük.

Survivor 2023 All Star yarışmasının renkli yüzleri arasına yeni bir isim daha eklendi. Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla, kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı ve eski tekvando şampiyonu Yağmur Banda'nın katıldığı duyuruldu. Bu haber, diğer yarışmacılar arasında büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Bazı yarışmacılar, Yağmur'un katılımını "Çok iyi" olarak karşılarken, diğerleri ise "Hiç beklemiyorduk" şeklinde tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-01-21-143026.jpg

1998 doğumlu Yağmur Banda, tekvando sporuna 2006 yılında başladı ve 11 yıl boyunca bu alanda aktif olarak yer aldı. Yağmur, 2012 yılında 55 kiloda Türkiye Tekvando Şampiyonluğu kazanarak spordaki yeteneğini kanıtlamıştır. Tekvando kariyerinde birçok ikincilik ve üçüncülük dereceleri de bulunan Banda, Survivor 2023 All Star yarışmasına katılarak adından söz ettirecek gibi görünüyor.

resim-2024-01-21-143113780.png

2022 Survivor sonrasında Doya Doya Moda yarışmasında kısa bir süre yarışan Yağmur Banda, şimdi Survivor All Star'da kendini farklı bir alanda test edecek. Yağmur'un Survivor All Star'daki performansı merakla beklenirken, onun bu yeni macerası hem sosyal medyada hem de Survivor izleyicileri arasında heyecanla takip edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.