İnci Taneleri Final Mi Olacak! RTÜK'e Şikayet Üstüne Şikayet Yağıyor! İşte Tüm Detaylar...

İnci Taneleri Final Mi Olacak! RTÜK'e Şikayet Üstüne Şikayet Yağıyor! İşte Tüm Detaylar...
Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi, pavyon sahneleriyle sosyal medyayı ikiye böldü. Mil-Diyanet-Sendikası, müstehcenlik iddiasıyla RTÜK’e şikayette bulundu.

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi, ilk bölümüyle ekrana geldiği andan itibaren büyük bir tartışma konusu oldu. Dizinin her sahnesi, reyting listelerinde yarattığı etkiyle dikkat çekerken, özellikle pavyon sahneleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

ekran-goruntusu-2024-01-28-170135.jpg

Şenol Sönmez'in yönetmenliğini üstlendiği ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterine hayat verdiği dizideki pavyon dansı sahneleri, izleyiciler arasında ikiye bölünmeye neden oldu. Hapishaneden yeni çıkan bir öğretmenin hikayesini anlatan dizi, totalde 8.84, AB’de 9.59 ve ABC1’de 10.74 reytingle zirveye yerleşti.

Bu sahneler, Mil-Diyanet-Sendikası tarafından müstehcenlik iddiasıyla RTÜK’e şikayet edildi. Sendika, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisi, müstehcen pavyon sahneleri ile büyük tepki çekti. Dizideki pavyon sahneleri ve danslar, 'Sizde hiç utanma yok mu' dedirtti. Dizinin yayından kaldırılması için harekete geçtik ve RTÜK'e başvuruda bulunduk" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-01-28-170150.jpg

Ankara Seymenler Kulübü Derneği de dizinin genç kızlara kötü örnek olduğunu söyleyerek dizinin yayından kaldırılması için RTÜK’e başvuru yaptığını belirtti. İnci Taneleri dizisinin akıbeti, bu şikayetlerin ardından merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.