Şahane Hayatım Dizisinde Flaş Ayrılık! Ece Uslu'nun Diziden Ayrılması Hayranlarını Çok Sinirlendirdi!

Şahane Hayatım Dizisinde Flaş Ayrılık! Ece Uslu'nun Diziden Ayrılması Hayranlarını Çok Sinirlendirdi!
Başarılı oyuncu Ece Uslu'nun, "Şahane Hayatım" dizisinden ayrılması izleyiciyi üzdü. Yapımcıya "Gitmesin" çağrısında bulunan hayranları, Uslu'nun diziye geri dönmesini istiyor.

"Şahane Hayatım" dizisinin sevilen yıldızı Ece Uslu, diziye veda ettiğini açıkladı. Uzun bir aradan sonra NOW (eski adıyla FOX) ekranlarının hit dizisine konuk oyuncu olarak katılan Uslu, dört bölüm sonunda projeden ayrıldı. Bu ayrılık, oyuncunun performansını ve karakterini benimseyen izleyiciler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

ekran-goruntusu-2024-02-02-172346.jpg

Ece Uslu, dizide Şebnem karakterinin (Hilal Altınbilek tarafından canlandırılan) akıl hocası olarak boy gösterdi ve kısa sürede izleyicilerden tam not aldı. Instagram üzerinden duygusal bir veda mesajı yayınlayan Uslu, "Ece Ağazade benim çok keyif aldığım bir karakter oldu. Aldığım her yorumda sizlerin de bu karakteri sevdiğinizi gördüm. Tek bir kötü yorum yoktu, ne mutlu bana!" diyerek memnuniyetini ve teşekkürlerini dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-172333.jpg​​​​​​​

Oyuncunun diziden ayrılmasının ardından, hayranları sosyal medyada bir kampanya başlatarak yapımcıya seslendi. "Gitmesin" diyerek Uslu'nun dizideki varlığının önemine vurgu yapan izleyiciler, karakterin hikayeye derinlik kattığını ve diziye can verdiğini belirtti. Hayranlar, Ece Uslu gibi değerli bir oyuncunun projede kalıcı olması gerektiğini düşünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.