Survivor kadın yarışmacılar bikinileriyle güneşlendi! O Görüntüler Gündem Oldu... Acun Ilıcalı!

Survivor kadın yarışmacılar bikinileriyle güneşlendi! O Görüntüler Gündem Oldu... Acun Ilıcalı!
Survivor Yunanistan'da kadın yarışmacıların minik bikinileriyle kumsalda güneşlenme anları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Survivor Yunanistan, popüler realite şovları arasında komşu ülkede büyük ilgiyle izleniyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği bu program da Türkiye'de olduğu gibi sosyal medyada geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Türkiye'deki kavgaların aksine, Yunanistan versiyonunda ise daha keyifli anlar ekrana yansıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-21-172821.jpg

Survivor Greece 2024'ten bazı görüntüler, sosyal medyada gündem oluşturdu. Kadın yarışmacıların minik bikinileriyle kumsalda güneşlenme anları, özellikle dikkat çekti. Bu görüntüler, Survivor hayranlarının ilgisini çekti ve çeşitli yorumlara neden oldu.

Survivor Türkiye fanları, bu görüntüler üzerine çeşitli yorumlarda bulundular. Bazıları Acun Ilıcalı'ya hitaben, "Kaç yıldır bize neler izletiyorsun Acun?" şeklinde eleştirilerde bulunurken, bazıları ise Yunanistan versiyonunun daha sakin olduğunu belirterek, "Biz kavga kıyamet, komşuda cennet" ifadelerini kullandılar. Ayrıca, bazı yorumcuların "Vay arkadaş, bizde şort giyilmesine bile tepki var" şeklinde yorumlar yapması dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-21-172906.jpg

Öte yandan, Cübbeli Ahmet'in geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada, TV8'i eleştiren ifadeleri de hatırlatıldı. Cübbeli Ahmet'in "O TV8 midir nedir, onun o bütün çırılçıplak kız erkek karışıklarından daha büyük günah..." şeklindeki sözleri, konuyla ilgili tartışmalara neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.