Kızıl Goncalar Dizisine Flaş Transfer! Ünlü Oyuncu Kızıl Goncalar Kadrosuna Dahil Oluyor... İşte Detaylar!

Kızıl Goncalar Dizisine Flaş Transfer! Ünlü Oyuncu Kızıl Goncalar Kadrosuna Dahil Oluyor... İşte Detaylar!
NOW'un sevilen dizisi "Kızıl Goncalar"ın kadrosuna, "Yasak Elma" dizisinin yıldızı Melisa Doğu sürpriz bir katılımla diziye dahil oluyor. Doğu, dizide "Ayza" karakteriyle yeni bir soluk getirecek.

NOW platformunun pazartesi akşamlarını renklendiren "Kızıl Goncalar" dizisi, izleyici kitlesini genişletmeye ve diziye olan ilgiyi artırmaya devam ediyor. Gold Film tarafından hayata geçirilen ve prestij projeler arasında gösterilen dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstlenirken, senaryosunu Necati Şahin kaleme alıyor.

102447279-melisa-dogu.jpg

Diziye son olarak büyük bir sürprizle Melisa Doğu katılıyor. "Yasak Elma" dizisinde altı sezon boyunca unutulmaz Asuman karakterine hayat veren ve "Kopuk" dizisiyle de beğeni toplayan başarılı oyuncu, "Kızıl Goncalar"da "Ayza" karakterini canlandıracak. Hikâyeye tarikat tarafından gelen bir karakterle dahil olacak Ayza'nın oğlu Affan ile birlikte dizinin dinamiklerine yeni bir boyut katması bekleniyor. Affan karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

102521560-melisa-dogu.jpg​​​​​​​

Melisa Doğu'nun katılımıyla "Kızıl Goncalar" dizisi, hikayesine daha da derinlik katmayı ve izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor. "Yasak Elma"dan bu yana güçlü oyunculuk performansıyla tanınan Doğu'nun yeni rolü, onun kariyerinde yeni bir sayfa açacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. "Kızıl Goncalar", her pazartesi NOW ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.