Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Seçildi Mi? Çeşme Belediye Başkanı Kim Oldu? Lal Denizli Kaç Yaşında?

Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Seçildi Mi? Çeşme Belediye Başkanı Kim Oldu? Lal Denizli Kaç Yaşında?
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli, CHP adayı olarak Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu. Yüzde 56,07 oy alarak seçimi kazanan Denizli, genç yaşına rağmen liderlik becerisiyle dikkat çekti.

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli, Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı olarak seçildi.

Mustafa Denizli'nin Kızı Lâl Denizli, Çeşme'nin Yeni Belediye Başkanı Oldu!

CHP'nin İzmir Çeşme Belediye Başkan adayı olan Denizli, sandıkların yüzde 70'inden fazlasının açıldığı ilçede yüzde 56,07 oy oranıyla seçimi garantiledi. Rakibi MHP'li Esat Tanık ise yüzde 33,63 oy aldı.

Lal Denizli Kimdir?

1991 doğumlu Lâl Denizli, Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapmış olan Mustafa Denizli'nin kızıdır. Pierre Loti Fransız Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunu olan Denizli, ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Lâl Denizli'nin Çeşme'de Belediye Başkanı seçilmesi, siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Denizli'nin genç yaşına rağmen gösterdiği liderlik ve başarı, ilçe halkı tarafından büyük bir destek gördü. Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı olarak Denizli'nin, ilçenin geleceği için önemli projelere imza atması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.