Müge Anlı'da Şok Eden İddia: Genç Kadın, 49 Gün Sonra Evliliğini Bırakıp Üvey Babasının Yanına Kaçtı!

Müge Anlı'da Şok Eden İddia: Genç Kadın, 49 Gün Sonra Evliliğini Bırakıp Üvey Babasının Yanına Kaçtı!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen çarpıcı olayda, Dicle Açıkalın isimli genç kadın, evliliğinin 49. gününde kayıplara karışarak üvey babası Mehmet Güzel’in yanına kaçtı. Aile içindeki karmaşık ilişkiler ve iddialar izleyicileri şoke etti.

Atv ekranlarının sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", yine akıllara durgunluk veren bir olaya ev sahipliği yaptı. Programa konu olan olay, Dicle Açıkalın isimli genç kadının, evliliğinin henüz 49. gününde 420 bin lira değerindeki altınlarla birlikte kayıplara karışması ve ardından üvey babası Mehmet Güzel'in yanına kaçtığını iddia etmesiyle gündeme geldi.

sibel hanım2

Kayıp genç kadının eşi Yunus Açıkalın, yaşananlar karşısında şoke olmuş durumda. Dicle'nin üvey babasına kaçtığı iddiası, programın seyircilerini de derinden etkiledi. Olayın detayları açığa çıktıkça, aile içindeki ilişkilerin karmaşıklığı ve üzücü boyutları gözler önüne serildi.

Dicle'nin annesi Sibel Hanım, eski sevgilisi ve Dicle'nin üvey babası olan Mehmet Güzel ile uyuşturucu kullanıldığını, hatta Güzel'in kızına dışarıda özenmesin diye uyuşturucu madde verdiğini iddia etti. Bu durum, aile içi ilişkilerin ne derece bozuk olduğunu gözler önüne serdi.

Programa telefonla bağlanan bir izleyici ise, Dicle'nin çocukken üvey babası Mehmet Güzel'e ilgi duyduğunu, ona aşk mesajları gönderdiğini iddia etti. İzleyicinin aktardığına göre, Mehmet Güzel'in "Yaşı küçük başkasına aşık olacağına bana aşık olsun. Zapt etmesi daha kolay olur" şeklindeki sözleri, izleyicilerin kanını dondurdu.

MÜGEANLI

Dicle Açıkalın, sonunda ortaya çıktı ve yaşananları anlattı. Eşinden bunalıp sıkıldığını, şiddet gördüğünü ve bu yüzden üvey babasının yanına kaçtığını iddia etti. Yunus Açıkalın'ın ise bu iddialar karşısındaki tepkisi sert oldu. "Allah belanı versin" diyerek eşine öfke kustu ve boşanma kararı aldığını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.