"Yargı" Dizisinden Ekranlara Veda Tarihi Açılandı! İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! İşte O Büyük Tarih...

"Yargı" Dizisinden Ekranlara Veda Tarihi Açılandı! İzleyicilerinin Gözü Yaşlı! İşte O Büyük Tarih...
Üç sezon boyunca büyük bir ilgiyle izlenen "Yargı" dizisi, mayıs ayında ekranlara veda ediyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı dizi, 95. bölümle sona erecek.

Türk televizyon tarihinin en çok konuşulan dizilerinden biri olan "Yargı", mayıs ayında ekran macerasını sonlandırıyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizi, üç sezon boyunca izleyicilere adeta bir hukuk dersi sundu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yapımcısı Ay Yapım, "Yargı"nın hem Türkiye'de hem de yurt dışında yarattığı etki ile prestij projeleri arasında yer aldığını belirtiyor. Üç sezondur kesintisiz devam eden dizi, yapılan planlamaya göre mayısın son haftasında yayınlanacak 95. bölümle final yapacak.

Yargı dizisi mayıs ayında final yapacak

Dizi, 2 haftalık bir yayın arasının ardından "İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?" temalı yeni bölümü ile 14 Nisan'da seyirci karşısına çıkacak. "Yargı"nın final kararı, dizinin sadık izleyici kitlesi tarafından hem üzüntüyle karşılandı hem de başarılı geçen üç sezonun ardından anlamlı bir sona ulaşmasının takdir edildiğini gösteriyor.

"Yargı" dizisi, izleyicileri her bölümde yeni bir heyecanla bekleyen entrika dolu hikayesi, güçlü karakter analizleri ve etkileyici senaryosuyla, final bölümünde de unutulmaz bir veda yapmaya hazırlanıyor. Mayıs ayında ekranlara veda edecek olan dizi, Türk dizi tarihinde önemli bir yer edinmeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.