Hasan Can Kaya'nın Sevenleri Şokta! Acil Ameliyata Alındı... 5 Saat Sürdü! Önemli Açıklama Geldi!

Hasan Can Kaya'nın Sevenleri Şokta! Acil Ameliyata Alındı... 5 Saat Sürdü! Önemli Açıklama Geldi!
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, futbol oynarken geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu omzundan ameliyat oldu. Sağlık durumu iyi olan Kaya, ABD turnesini ertelemek zorunda kaldı.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, futbol oynarken yaşadığı bir kaza sonucu omzunu ciddi şekilde sakatladı. Kaya, dengesiz bir düşme sonrası omuzunda kırıklar oluştuğu için acil olarak ameliyata alındı. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen olay sonrası, 5 saat süren başarılı bir operasyon geçiren Kaya, şu anda hastanede müşahede altında tutuluyor.

Hasan Can Kaya, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak, "Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim" dedi. Kaya'nın bu açıklaması, hayranlarını bir nebze olsun rahatlattı.

Futbol oynarken düşen Hasan Can Kaya ameliyat oldu

Bu talihsiz kaza, Kaya'nın kariyerinde önemli bir etkinlik olan ABD turnesini de etkiledi. "Konuşanlar" programıyla geniş bir hayran kitlesi edinen komedyenin, 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan ve biletleri haftalar öncesinden tükenen turnesi, sağlık durumu nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni turne tarihleri ve daha fazla bilgi, Kaya'nın sağlık durumu netleştikten sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Bu süreçte Kaya'nın sağlığına kavuşması ve sahnelerdeki enerjik performanslarına devam edebilmesi için gerekli tüm tedbirler alınıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.