Çok Güzel Hareketler'den Pınar Deniz'e Olay Gönderme! Hayranları Ayaklandı... "Ödülü Hakketmeyen Oyuncu! Yok Artık...

Her yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, bu sene de sahiplerini buldu ancak tartışmalar bitmek bilmiyor. Ödül törenine ilişkin bir skeç, Çok Güzel Hareketler programında yapıldı ve bu skeçte Pınar Deniz'e benzetilen bir karakterin yer alması gündemde...

'Altın Baza Ödül Töreni' adını taşıyan skeçte, Pınar Deniz'e benzeyen bir karakter olan Pelin Solmuş'un ödül kazanması üzerine yapılan espriler, izleyicilerin dikkatini çekti.

Skeçte, "Ödülü hak etmeyen oyuncu kategorimiz için Pelin Solmuş geliyor efendim!" ifadesi kullanıldı ve "Setlerde çok çalışmadım. Zaten yeterince güzelim çalışmamıza çok da gerek yok." şeklindeki sözler izleyicileri rahatsız etti.

ekran-goruntusu-2023-12-18-144734.jpg

Çok Güzel Hareketler'den Pınar Deniz'e Olay Gönderme!

Skeçte Pelin Solmuş karakterini canlandıran Ebru Yücel, gelen tepkiler üzerine açıklama yaparak, "Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi. Ama beni ona benzetmeniz gurur verir." dedi.

ekran-goruntusu-2023-12-18-144805.jpg

Sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz'in yeteneğiyle dalga geçildiğini düşünerek Çok Güzel Hareketler programına tepki gösterdi.

Özellikle Pınar Deniz'in hayranları, sosyal medya platformlarında paylaşımlar yaparak bu konuya dikkat çekti ve eleştirilerde bulundu. Altın Kelebek Ödülleri skecinin yarattığı tartışma gündemi sallamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.