Ankara’da O Belediye Öğrencilerin Yanında: Ücretsiz Taşıma Hizmeti Devam Ediyor!

Ankara’da O Belediye Öğrencilerin Yanında: Ücretsiz Taşıma Hizmeti Devam Ediyor!
Keçiören Belediyesi, eğitim için Ankara'ya gelen üniversite öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor. Öğrencilere yönelik başlatılan ücretsiz taşıma hizmeti başladı. Keçiören’de Üniversite Öğrencilerine Taşıma hizmeti detayları haberimizde...

Keçiören Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz taşıma hizmeti, bu yıl da devam ediyor. İlçede ikamet eden üniversite öğrencileri, evlerini Keçiören sınırları içinde başka bir adrese taşımak istediklerinde belediyenin bu hizmetinden faydalanabiliyor. Taşıma işlemleri için randevu sistemine geçen belediye, belirlenen gün ve saatlerde öğrencilerin eşyalarını özenle taşıyor.

Keçiören'de Öğrencilere Taşıma Kolaylığı: Ücretsiz Nakliye Hizmetiyle Yanınızdayız!"

Konuyla ilgili olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok şunları söyledi: “Ankara’ya eğitim için gelen öğrencilerimize destek olmayı görev biliyoruz. Amacımız, onların taşınma sürecini daha konforlu hale getirmek. Bu hizmetimizle öğrencilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Belediyemiz, öğrencilerimizin eşyalarını yeni adreslerine güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştırıyor.

Keçiören’de Üniversite Öğrencilerine Taşıma Hizmeti

Keçiören'de yaşayan üniversite öğrencileri, bu hizmet sayesinde taşınma sürecinin hem maliyetini hem de zorluğunu aşmış oluyor. Belediye, öğrencilere sunulan bu hizmetle onların yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.